0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
6x9'lar kapılara olmaz, hatta uydurmaya çalışsan da çirkin olur. İstersen arka pandizota koyabilirsin.ampli olarak herhalde ekonomik birşeyler istersin, ama bence Rockford al.component olarak da Infinity Kappa serisi işini fazlasıyla görür.[/quote]peki şimdilik componentlari ampli ie beslemesem teybe veya hopalörlere bi zarari olurmu sizce ?
Şimdi arka kapıdaki hoparlörlerini ana üniteye bağlayarak çalıştırabilirsin fakat sonuçta arka pandizotta ki 6*9 lar ve önlerdeki componentlerin daha kaliteli olacaklardır. Yani arka kapılardakiler orjinal hoparlörlerin ise daha erken sesi bozulacaktır. Bana sorarsan arka kapılardaki orjinalleri değiştirene kadar kullanma şimdilik.ANfi olayına gelince aldığın componentlerin rms değerlerine göre hatta biraz üstünde de olabilir güzel bir anfi alman. Aracının hoparlör ebatlarını bilmediğim için yorum yapamıorum ae101 olsaydı daha çok yardım edebilirdim:)[/quote]aracim corolla2003 terra sedaneön kapilar 16 arkalar 13 sanırsam .. ayriyetten arka kpi icinde tavsiyede bulunursan seviniirm arkadaşim..saolasin