0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ehehehe, gidiyim eczaneden saf alkol alayım sonra kalkar malkar satılmaz falan stok yapayım votkayı sana saklıyorum ulee, sen gelince o silcek bizi
dur la dur almadıysan hiç alma benim bagajda var bir miktar, ben de ne yapayım bunu diyordum
ahaa süper vallahi napıyorsun ne zaman çıkıyorsun yolaa , biz yine çift kişilik dev kadro yapıcaz
simit tüp be abi kim nereden görcek , aman dikkat et ruhsatsız gelme, hatta k.pasadan inince çeşme otobanına gir bucadan çık ugra bana
Arkadaşalr arama bölümünden baktım. Ama tatmin edici bir başlık göremedim. Şu kış günlerinde canımızı sıkan cam buğulanmasıdır. Sizlerle bir deneyimimi paylaşmak isterim. Eğer değişik gözlemi ve deneyimi olan varsa aaktarırsa bilgi birikimin esahip oluruz.Cam buğulanmasını önlemenin en iyi yöntemi limondur arkadaşalr. İçinizden limon mu? der gibi geliyor kulaklarımıa... Evet yanlış duymadınız en iyi yönetemi limondur. Aracınızın camına limonu kesip içten sürün. 1 dk kaldıktan sonra temiz bezlerle silin hiç bir şey kalmayacak! Deneyebilirsiniz. Deneyimle sabit.Değişik fikri ve deneyimi olan... ?