0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel paylaşım teşekkürlerBu kurallara yinede birçok insanın uyacağını sanmıyorum
İnsanlar uyar Ramazan ama diğer canlıları bilmiyorum .
Diğer canlılar
her halimizin böyle bbg evi gibi gözetlenmesi bence çok salakça bişey..ben anormal buluyorum ve bu gözetlemelere, milleti soyup soğana çevirmenin akaryakıt zamlarından sonraki en büyük adayı olarak bakıyorum...bu isbak nedir?kimdir?kazancı nedir?bunlarda aklımda sorular bırakan diğer bir bilinmezdir.bu tip zamazingolara para harcayan emniyet teşkilatı veya büyükşehir belediyeleri sürücülerin ve sürücü adaylarının eğitilmesinde bu paraları harcasalar,millet sakız alır gibi ehliyet alamasa daha iyi olur kanaatini taşıyorum..bende dahil 100 kişiye soralım bakalım hergün gittiğimiz güzergahta hız sınırlaması kaç?sonuca göre konuşulacak bişey kalmayabilir...nasıl olsa birileri araba alıyo kullanıyo versin vergisini alsın,versin vergisini kullansın,versin vergisini benzin alsın,bakım yaptırsın k.d.v versin... versin versin versin.yeter artık kardeşim düşün artık bu milletin yakasından bari bi nebze olsa düşün...
Bu sistem yaygınlaşırsa trafik iyice arap saçına döner, arterler akmayacağı için yan yollarda trafik felç olur. Isbak trafik sorununa çözüm üretmekten çok, daha fazla ceza yazıp daha çok para kazandıracak sistemler üretme peşinde. Bu ceza sistemleriyle uğraşan projeci arkadaşlara şunları öneriyorum iett durakları nasıl doğru yerlere yerleştirilirde trafik felç edilmez projesi.otobüs duraklarına egsoz dedektörü projesi, yaşam sınırlarında uyarı sistemi.viraja 10 derece ile girip önce 17 sonra 12 derece ile çıkılan istanbulda, yol mühendislerine açıölçer aleti projesi.bir yağmurda patlayan asfaltlari tesbit edip belediyelere otomatik işemri gönderme projesi, plakayı okuyan bunuda yapar.bu ekipten bu zihnisinir projelerini de bekliyoruz )