Gönderen Konu: İtibar değiştirme nedir??? Kimin değiştirdiğini nereden görebiliriz???  (Okunma sayısı 796 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Land Cruiser Prdao 3.0 D-4D
  • Araç: Land Cruiser
  • Kan Grubu: A-
Konu başlığındanda anlaşıldığı üzere  bir kişi - alkış vererek itibarımda oynama yapmış bende bunu kimin yaptığını ve ne hakla yaptığını öğrenmek istiyorum  itibar değişikliği yapan kişiyi göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim yoksa herkes kafasına göre takılırsa ne anlamı kaldı ki???
Land Cruiser Prdao 3.0 D-4D

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
İtibar değiştirme, forumdaki etkinliğiniz, aktifliğiniz, paylaşımlarınız vs ile alakalı olup kişilerin yorumuna kalmıştır isteyen - isteyen + verebilir tabiki ancak geçerli sebepleri olması gerekmektedir....  Kimin verdiğini yöneticiler görebilir, siz hangi konuda verildiğini görebilirsiniz oradaki yorumlardan çıkartabilirsiniz kimin verdiğini.

Sizin - itibarınızda sebep olarak ne yazıyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
İtibar değiştirme, forumdaki etkinliğiniz, aktifliğiniz, paylaşımlarınız vs ile alakalı olup kişilerin yorumuna kalmıştır isteyen - isteyen + verebilir tabiki ancak geçerli sebepleri olması gerekmektedir....  Kimin verdiğini yöneticiler görebilir, siz hangi konuda verildiğini görebilirsiniz oradaki yorumlardan çıkartabilirsiniz kimin verdiğini.

Sizin - itibarınızda sebep olarak ne yazıyor?

Açıklama

o zaman forumda ne işin var ;)

konu

http://www.toyotaclubtr.com/otomobil-dunyasindan-haberler/2012-toyota-yaris-geliyor/msg392767/#msg392767

tarih

Aralık 30, 2010, 08:53:54

ama ben bu konuda böyle bir  ileti göremedim nedeni nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Orada yazdığınız yorumu yanlış anlayan biri vermiştir muhtemelen...

Ayrıca bu tür sorunlar için yöneticilere özel mesaj göndermeniz daha kolay olur forum kullanımı açısından...

Birde forumda büyük harf kullanımının yasak olduğunu biliyorsunuz başlığı düzeltiniz lütfen ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Orada yazdığınız yorumu yanlış anlayan biri vermiştir muhtemelen...

Ayrıca bu tür sorunlar için yöneticilere özel mesaj göndermeniz daha kolay olur forum kullanımı açısından...

Birde forumda büyük harf kullanımının yasak olduğunu biliyorsunuz başlığı düzeltiniz lütfen ;)
Tmm teşekkürler başlıkta dikkat çekici olması açısından büyük harf kullanmıştım :D
hemen değiştiriyorum teşekkürler