Gönderen Konu: corolla e11 1.6 vvt-i ıma remus egzos ;)  (Okunma sayısı 3604 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla e11 1.6 vvt-i ıma remus egzos ;)
« Yanıtla #20 : Ocak 10, 2011, 14:15:21 »
egzost ucu düşünüyorum ben ama şu subarununkini gördüm vazgeçiyorum :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 10, 2011, 14:15:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 10, 2011, 14:18:55 »
oğuzhan tatmine dici ses demişsin yani bu neye göre datmin olucan kriterler ne. emin ol araba böğürücek.. bende de vardı bi son susturucu ilk başlarda eylenceliydı fakat 5 gün dayanabildim en yakın zamanda söktürcem orjinal susturucum bagajda duruyor.. gönül isterki güzel bi warex sistem fakat ona istenilen paralarda akıl karı değil..
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 10, 2011, 19:20:33 »
Vedat abi güzel yer yine beklerim kayseriye :) yok pek sorun yaşamadım slencerli biniyordum. polissiz yere slenceri sökerdim. keyfi söktüm zaten pek sorun yaşamadım :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #23 : Ocak 19, 2011, 20:56:19 »
oğuzhan tatmine dici ses demişsin yani bu neye göre datmin olucan kriterler ne. emin ol araba böğürücek.. bende de vardı bi son susturucu ilk başlarda eylenceliydı fakat 5 gün dayanabildim en yakın zamanda söktürcem orjinal susturucum bagajda duruyor.. gönül isterki güzel bi varex sistem fakat ona istenilen paralarda akıl karı değil..
mert tatmin etmesi falan hikaye oldu artık.. sattım remusu.. fazla ses gelmeyecekti ondan emindim ama uğraşmak istemedim.. heö polisler hemde sanayi fln.. dedğin gibi varex sistemi içinde param yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #24 : Ocak 19, 2011, 21:00:04 »
arkdaşlar yorumlar için saolun.. fakat remusu sattım.. artık ses verirmi vermezmi die bir derdim kalmadı.. teşkkrler tekrar..