serviste kayışın durumunu kontorl ettirin, onlar el yordamı ile bakıp, az çok anlıyorlar ve en azından hemen değiştir, bir süre idare eder gibi önerilerde bulunabiliyorlar
bence aracın istanbuldaki servisine telefon açıp bilgi isteyebilirsiniz, size mutlaka yardımcı olacaklardır
teyp le ilgili bilgim yok, söküp takmak kolay olabilir ama kod sorunu yapar mı bilmiyorum
ayrıca aracınızı güle güle kullanın
utku bey cevabınız icin tesekkur ederim. Dediğiniz gibi istanbuldaki servisine telefon actım. Fakat serviste en son 2007 agustos ayında 150 bin km bakımı yapılmıs ve 100 binde triger kayısı degişmiş dediler. Aracın bakımları düzenli olarak serviste yapılmıs dediler e son 2007 agustos ayında servis bakımı olmus dediler.Yag/antifiriz vb. (150 bin km bakımı) tamam dediler.Ama anladıgım kadarıyla aracın km si iye oynanmıs ve sanırım ben almadan kısa bir sure once oynanmıs. yani su an 150 de olması gereirken 98 binde. Bu bir problem yaratırmı sizce?Sanırım bunun için yapacak birsey yok ama yinede sormak istedim. Birde servis bilgilerine gore bakım yapılalı daha 3 ay gecmiş. yagı filan tekrar degiştirmeye gerek varmı sizce?Verdiğiniz bilgiler için cok tesekkur ederim iyi calısmalar.
Kilometre ile oynanmasi aslinda suc.
Noter'den bunu tasdikletip dava da acabilirsiniz.
işte 2.el araç alırken ilk önce servislerde göstermek lazım yoksa böyle üçkağıtçıların oyunlarına geliyoruz
teyp söktükten sonra kod istiyor koduda aracı sıfır satan yetkili servisten alıyorsunuz
bir de servisler arası online bağlantı olduğunu biliyorum ama yok demişler şaşırdım
triger kayışını 8 yaşında 120 binde değiştirdim 5-6 yıllıkken değiştirmenize gerek yok bence