0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakkı abi eğer alan hor kullanırsa e-5 te falan yakalarsak kulağını çekeriz
mesut ne düşündüm senin farlalarla ön tamponu kaça yaparsın bana ya valla bak 50 lira verem hava filtresine Sövme bak ardımdan ....
teşekkür ederim arkadaşlar, bakalım Rabbim nasıl uygun gördüyse öyle olucak Hakkı abi çok güzel özetlemişsin cidden, benim tek endişem şu, arabaya almak isteyen olursa yada ilana bakanlardan , len bu arabayı bukadar yapmış kimbilir nasıl hor kullanıp motoru yordu falan diye düşünüyorlardır , aslında nekadar sakin yumuşak kullandığımı ve araca nasıl baktığımı bi bilseler hayır canım olurmu öyle şey,zaten öyle düşünen alırsa öyle kullanacak demektirabi aracını hor kullanacak adam benim kanımca bi vida dahi takmaz arabaya....
+1000 hatta döver elinden alırız
Şaka gibi...
mesuuuuuuuuuttt abiiii hayiiiiiiiiirrr benim askere gitmemi bekledin dimii ayip ettin
Mesut abi madem dizel araç için satıyorsun 35.000 'de 2008 hyundai accent era 1.5 crdi var bend,e 3 parca boyalı kazasız belasız bir araba. yap bana bir kıyak takas edelım gel Mesut abi buyorumumu duyunca nasıl sövücek bana bilmiyorum ama ben ciddiyetimi koruyayım bellimi olur he diyiverır belki Mesut abi
haydaaa noluyo bırçet! hayırlısı olsun. jantların, stopların ilanı derken en sonunda kendin ilanı açmışsın. hayırlısı olsun kardeşim. benim bile haberim olmadı yalnız
Şoklardayım harbiden =/ yılbaşından sonra lpg ye geçecektiniz hani ne satması?!
Ahh ahh..Olacağı buydu işte..Muratla Sercan burda olsa isyan çoktan patlamıştı onların yerine ben patlatayım..Bu adama bu arabayı sattıran "ÇALPETROL"ler utansın ... Ne diyelim hayırlısı olur inşallah..
Mesut Abi, diyelim ki sattın Dizel olarak ne düşünüyorsun? Yine Toyota mı yoksa Babanızın arabası gibi Focus mu?
Müjdatçım sıfır araca şimdilik gücüm yetmez , 2 tane banka kredisi ödüyorumda ama 2. el olarak üzerine en fazla 1500 TL verebilicek bi araba alırım1. sırada Auris dizel var2. sırada Yaris Dizel var3. sırada Fiat grande punto multijet varbunların dışında birşey düşünmüyorum