ben sizin cihazınızda yasal bir yazılım olduğundan kuşkuluyum zira 64mb cihazların hiç bir marka ve modeli için primo yazılım verilmedi verilmeyecekte eğer sizin cihazınızda bu yüklü ise büyük ihtimal ile kırılmış bir yazılımdır bilerek yada bilmeyerek yüklenmiş olabilir ?
Ben Primo programını kullanmadım hiç. Çevremde kullananlardan gördüğüm bir durum bu. O yüzden detayını bilemiyorum.
Ama ayarlardan 3D kapatmanın zaten haritaya bir etkisi yok. 3D dosyası haritadan ayrılmıştı zaten 2010.07'de. Ayrı bir Turkey.dlc dosyası ile kullanılıyordu. Buna rağmen harita 44MB oldu.
64MB cihazlar sadece navigasyonda şu anda sorunsuz çalışır. Aynı anda 2 program (müzik çalar+navi) çalışmasında sorun olur.
Ayrıca 128MB cihaz fiyatları ile 64MB arasındaki fiyat farkı 5-10$ arasında. Hele AV-in özelliği istemiyorsanız 128MB ATLAS V 600MHz BT 4GB dahili 5" cihazı 90$ fiyata satıyorlar. (BEn bunun av-in olanını bulamadığım için 128MB ATLAS IV 533MHz BT+GPRS 2GB kartlı av-in 5" olanını sipariş ettim. Gelince performansını test edip yazarım.)