0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4.http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/el-yapimi-kule-gergisi/120/-Kel alaka tabiki Burak arkadaşım , kardeşim , dayı , amca , yeğen her ne isen işte
Bu ne ciddiyet?
arkadaş her yerin kuralları ve yaptırımları vardır ki herkesiz özgürlük sınırı bu kurallar ve yaptırımlar çerçevesinde çizilir Lakin burası bir işletme değildir, bir paylaşım forumudur ki bu işin temeli hobby, ilgi alanı, gönül verme işidir. Burada sen insanları tektip cevaplarla, tektip sorularla kalıba oturtamazsın. Çünkü sosyal insan tanıştıkça kaynaştıkça nazı geçene şaka yapar. Sen eğer laubalilik ile saygısızlığı karıştırıyor isen sana tek tavsiyem, yönetici arkadaşlarımıza güvenmen. emin ol bir çok forumda üyeliğim var seviyenin, sevginin ve saygının korunduğu nadir forumlardan biri budur.Haddim olmayaraktan şunu söylemek isterim. Eğer seni rahatsız eden bir konu var ise o konuya girme. kafanı o konu ile meşgul etme. Yok eğer illaki o konuda duracam diyorsanda moderatöre bildir linkini kullan.
Turgay bey neden bunlara bukadar takıldınız anlamış değilim yaaa bunların olması forumun nekadar canayakın insanlarla dolu olduğunun bir göstergesi değilmi bence??herkes birbirleriyle güzel güzel sıcak sohbetler etmiş işte ama tabiki saygı çerçeveleri içinde.dışa kaçan bi durum sezemedim ki olanlarıda zaten forum yetkilileri ilk başta uyarı devam durumunda üyelik iptali ile uzaklaştırıyolar.benim diğer bi forumda arkadaşlar avatar resmimi bile değiştirdiler yarış motoru kullandığım için avatarıma bir pizza scooterı kullanan şişman bi adam resmi koymuşlar güldüm geçtim saygısızlık olarak adlandırmadım bile.sizden tavsiyem bu sıcak sitenin kıymetini bilmenizidir ben ne laubali saygısız konuşmalar gördüm.şu yazıları yazarken bile tedirgin oluyorum saygısız bir şekilde anlanmasın diye inanın bana ve herkeste benim gibi inanın yoksa bukadar aktif üyeyle bu site nasıl bukadar online olsun sorarım?
Kisin Timberland 44 numaraYazin Ceyo terlik