0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1. sorunuz konusunda turgaya katılıyorum...2.de ise benimde bi fikrim yok...peki ben size bir soru sorabilir miyim?bi arkadaşımda 99 1.3 terra almayı düşünüyor...fakat ben efsane kasa alalım onlar daha iyi diye ısrar ediyorum...onunda kafası karıştı...siz aracın çekişinden felan memnunmusunuz...bu kasalarda kronik olan yağ yakma problemi sizin araçta varmı...birde mahsuru yoksa kaç liraya aldınız?
Çekişinden çok memnunum. 120km hıza gelince biraz bağırmaya başlıyor ama 120'yi geçtikten sonra normale dönüyor. Yağ yakma problemi yok. Zaten o problem 2001 modellerde oluyordu sanırım. Arabam, 99 Terra 1.3 Special full olanı. Çift hava yastığı, abs , klima, elektrikli ön cam, hidrolik direksiyon. 11.500 liraya aldım.Düzeltme : Cevaplarınız için teşekkür ederim.
teşekkür ederim...aracınız hayırlı uğurlu olsun...
Sağolun. Ayrıca bana göre efsane kasaya göre konfor, iç ve dış tasarım olarak daha güzel ama kişiye göre değişebilir tabi. Motor zaten aynı. Bir de 99 terranın ön yuvarlak farları yüzünden tutulmama durumu var ama nedense benim çok hoşuma gitti.
99 A/T corolla 1.3 ü yeni sattımacayip yağ yakarlar dikkat.... acayip benzin yer (benimki 3 vitesti)direksiyondan hep ses gelir (gerçi sizin tek taraflı)farların üzerindeki lastikleri japonlasanızda 3 hf anca dayanırama ben gene zevkle 1 yıl bindim sıralı olmayan tüp vardı ve çekişi acayip kötülüyordusadece uzun yolda tüp açıyordum 12 milyara zor sattım bayram öncesi
1.6 sı var bizde 10 bin km de 1 litre yağ yakar ama 5 bin km sonra yarım litre yağ ilave edersen 1o bin olduğunda değişirsin problem olmaz. O far lastiği olayını abartmışssınız bizimki bir kere yapıştırıldı mı 1-2 sene gider. Direksiyonu da sıfır gibi itme çekme kakma yok.Ayrıca 12 bin iyi vermişler bence bu sorunlarla o kadar etmez. Ayrıca bizimki 232 bin km'de tüp yok 100 TL benzinle 300-350 km arası gidiyor.
Hayırlı olsun aracın. 1.sorunda ampuller büyük olasılıkla patlak, el yeteneğin varsa klipsleri kırmadan çıkarıp kendinde değiştirebilirsin. Ampullerin maliyeti 1-2 lira bişey tutar sanırım. 2. sorun için ise ciddi bir ön takım problemin olabilir, aks ihtimali olabilir biran önce ustana göstermelisin
göstergeler yanmadı diye 12.000 tl çokmu diyosunuz.. ? çok ucuza almış halbuki sağlamları 14.000 hadi buda direksiyon sorunundan dolayı 13.000 olsun...