0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burada marka kötülemiş olmayayım ama voltran kullanan kaç kişi tanıdıysam hepsi şikayetçi...pek kaliteli 1 marka değil...[/quote]Pek kaliteli olmadığını bende çok duydum ama yapacak birşey yok araba ile geldi yanlız ilginç olan ben arabayı ilk çalıştırdığımda hiç bir sorun yok rolanti devri 1100 rpm sabit duruyor yani öyle sıcaklık motorun ısınması gibi bir olay yok ben arabayı kullandıkça 600 rpm seviyelerinde sabit hale geliyor ve sonra bu seviyelerde araç titreme yapıor benim Ecu da ya tesisatta yada kendisinde PC üzerinde okuma yapamadılar haftaya yeni bir ecu ile deneme yapacaklar benzinde hiç bir sıkıntı yok.
arkadaşlar aracıma 3 gün önce lpg taktırdım. toyota corolla 2004 sol sedan ince eleyip sık dokuyarak araştırmalarım sonucu hollanda üretimi teleflex GFI de karar kıldım ne enjektör sesi nede performans düşüklüğü asla ve asla yok. sistem mükemmel. bu markayı seçtiğim için aklımı seveyim en önemli ayrıntıyı size aktarayım arkadaşlar. araştırmalarımda gördümki diğer bütün sistemlerde enjektörler manifolda bir hortum aracılığı ile ulaşıyorlar, oysaki teleflex GFI de enjektörlör direkt olarak manifolda takılıyorlar, yani piston yanma odasına olabildiğince yakın monte ediliyorlar ve bu işlem manifold sökülerek yapılıyor. diğer sistemlerde ise manifold sökülmeden manifold üzerinde delikler açılıyor ve bu deliklerden hortum geçiriliyor. bu uygulamada pistonlara matkap çapağı gitme olasılığı çok yüksek. düşünenlere kesinlikle öneririm. bu bilgilendirmemi dikkatli okuyunuz lütfen saygılarımla[/quote]o markayı bende duydum nerde taktırdınız ne kadara mal oldu yazarsanızcok sevinecegim
ben de 2009 1,6 comfort benzinli var tüp taktırsam nasıl olur sizce görüşlerinizi bildirirmisiniz