Gönderen Konu: Formula 1 Türkiye kuralları...! :)))  (Okunma sayısı 827 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Formula 1 Türkiye kuralları...! :)))
« : Aralık 08, 2010, 14:14:15 »
FORMULA 1' IN TURKIYE AYAGINDA UYGULANACAK OZEL KURALLAR BELIRLENDI!!!

1-Turk pilotlar yaris araclarinin bagajlarinda mangal bulunduramayacak.

2-Otomobilde teyp ve amfi teskilati varsa sokturulecek; mini vantilator,kafasini sallayan kopek ve bos CD asili bulunduran pilotlar yarisa alinmayacak.

3-Araclarin arkasinda yazil, bulunan "Canisi, Var ya, Deli Yurek, Bir Sana Doyamadim Bir de Sabah Uykusuna, Gunahkar Sokaklarin Tovbekar cocugu Muhittin, O simdi Asker 81/3 Tertip Idris" "anan da sollardi.." gibi ibareler acilen kazinacak

4-Pit-stop aninda (tamir - bakim amacli, kisa sureli mola)teknik ekipten, "Usta gelmisken bi de karburatore bakiver" ya da Diferansiyelden ses geliyo, alt takimlara el ativer" gibi taleplerde bulunulmayacak.

5-Ulkemize gelen hic bir yabanci pilotun arabasina yaklasip,
Usta kac yapiyo bu?", "Bizim Almanya'daki kayincoda bunun aynisindan vardi","Bunlarin ikinci elleri kaca gidiyo hoca" gibi sorular sorulmayacak..

6-Start verildigi anda arkadan "Daaaaat" diye kornayla uyari yapilmayacak.

7-Yaris esnasinda yabanci pilotlarla carpismak suretiyle kaza yapan pilotlarimizin, "Trafik gelmeden yerinden kipirdatmam arabayi" ya da "Sana sanayiden tanidik bi ustanin kartini vereyim, git ona yaptir. Faturayi ben hallederim" gibi yaklasimlar gostermelerine kati surette izin verilmeyecek..

8-Marlboro, Camel, Winston gibi yabanci sigara reklamlariyla birlikte, milli menfaatler uyarinca, Tekel 2000, Uzun Samsun, Yeni Raki, Altinbas, Vefa Bozacisi gibi reklamlar alinabilecek. Ancak yaris sirasinda kesinlikle sigara icilmeyecek..

9-Bu kosullarda memleketi temsil edecek usta sofor varsa gelsin basvursun...
Ev Alma... Toyota Al...

Toyota Club Türkiye

Formula 1 Türkiye kuralları...! :)))
« : Aralık 08, 2010, 14:14:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Formula 1 Türkiye kuralları...! :)))
« Yanıtla #1 : Aralık 08, 2010, 14:17:55 »
bende hiç biri yok :D yani bütün kurallara uyuyorum ancak formula sevmiyorum, ralli falan olsa :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 08, 2010, 14:24:54 »
bende hiç biri yok :D yani bütün kurallara uyuyorum ancak formula sevmiyorum, ralli falan olsa :P

niyeyse bende hiç sevmiyorum...ilgimi çekmiyor...tv de görsem kanal değiştiriyorum...ama ralli olursa akşama kadar kesintisiz izleyebilirim...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 08, 2010, 14:27:20 »
:rofl:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 08, 2010, 14:35:07 »
niyeyse bende hiç sevmiyorum...ilgimi çekmiyor...tv de görsem kanal değiştiriyorum...ama ralli olursa akşama kadar kesintisiz izleyebilirim...
pişt işine alışkın değiliz ya..düz yol bas bas nereye kadar :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 16 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 08, 2010, 15:00:54 »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
" Zaman gösterdi ki, Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil "
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)