Anket

akaryatıta zamları protesto etmek isteyenler oy kullandıktan sonra fikirlerini paylaşırsa çok mutlu olurum.

seve seve protesto ederim
ben şirket arabasına biniyorum banane kardeşim
bence çok pahalı değil fiyatlar düşüşe gerek yok

Gönderen Konu: akaryakıt zammını protesto etmek isteyenler?  (Okunma sayısı 10719 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 sol sedan otomatik
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: akaryakıt zammını protesto etmek isteyenler?
« Yanıtla #100 : Aralık 05, 2010, 00:57:02 »
Yarın sabah opet kampanyasından faydalanıp 100 tl 'lik 95 oktan alıp, nasıl olsa çeyrek bilet alacağım için bileti en azından beleşe getirecem :) tavsiye ederim :) 100 tl - 7,5 tl = 92,5 TL / 26,31 lt = 3,51 tl 'ye gelecek litresi. Normal pompa fiyat 3,80 tl. hemde biletim olacak :)
kampanya nasıl bir kampanya bende deneyeyım cok mantıklı aslında :D
malatya

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Aralık 05, 2010, 00:57:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Aralık 05, 2010, 01:00:03 »
WorldCard 'la alışveriş yapana varmış. Opet.com.tr :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #102 : Aralık 05, 2010, 01:51:50 »
Bu protestonun yapılması artık şart olmuştur.Sadece bu Toyotacıların kulüp sitesinde değil tüm markaların sitelerinde organizasyon yapılarak büyük bir katılımla protesto yapılması gerekir.Mümkün olduğu kadar bütün araç sahiplerinin destek vermesi gereken bir protesto mitingi olması gerekirki devleti yönetenler anlasınlar halkın çektiği sıkıntıyı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Aralık 05, 2010, 10:30:30 »
Arkadaşlar,
Kampanya ile falan olmaz bu iş. Yok 100 liralık benzin alana bardak bedave yok 5 lira bedava falan....
Çocuk kandırıyorlar sanki.
Geçiniz.
Çözüm : Herkes bu zamları protesto edecek.
Başka yolu yok bu işin.
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Aralık 06, 2010, 12:04:12 »
Yeniyıl için çeyrek milli piyango bileti alacaktım zaten, 100 TL lik yakıt aldım 3,79 litre fiyatından ve 8 TL değerinde çeyrek bilet aldım, 0,50 tl 'de puan :) 100-8,5=91,5 TL 'ye 2,41 TL'den 95 oktan benzin almış gibi oldum :) Fırsatları da kaçırmamak lazım. Çanak çömlek değilde işe yarayacak birşeylerle zamları hissetmeyeceksek hiç olmazsa o da olur ne diyim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Aralık 06, 2010, 15:43:10 »
  Bence de kollektif ve ciddi bir tepki olmadan olmaz. Anayasal haklar var unutmayalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Aralık 06, 2010, 15:55:26 »
milyonlarca emekli , milyonlarca memur zam isterken iş bırakmaya kadar gidiliyor. Bu protestoya atıyorum  %2 'ye el sıkışıyorlar :) komedi... 3.80 TL olmuş bir yakıta %2 indirim yapacaklarsa gereksiz. Protesto ; yakıt kullanmayarak yapabiliriz, kaç kişi, kaç bin kişi, kaç yüzbin kişi ile ? Hani birlik beraberlik. 2-3 gün araç kullanmıyoruzda perişan oluyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Aralık 06, 2010, 16:38:35 »
ben de protestoya katılıyorum ya hafta sonları hiç olmassa canım sıkıldıgında cıkıp dolaşıyordum ama bu saaten sonra artık işim olmasa bile otobusle gidip haletmeye çalışıcam.Bütün aldıgım maaşı nerdeyse benzine veriyorum yaaa yiter.
HONDA CİVİC EXECUTİVE PLUS 182HP

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Aralık 07, 2010, 18:06:38 »
Ülkemizde pompa fiyatı 1,98 Euro ve 2,64 Amerikan doları demek oluyor. Bu fiyatlar Avrupa ve Amerika'da olsa halk çoktan ayaklanmıştı bile. Hatırlarsanız; bir tarım ülkesi olan Hollanda'da mazota yapılan ufak bir zam yüzünden kamyoncular ve çiftçiler eylem başlatmışlardı, bizde ise hiç ses seda yok, şehir içinde bir araç ile (sadece otomobil değil, minibüsü, kamyoneti, otobüsü vb...) bir yerden bir yere en az kaç liralık yol masrafı oluyor. Bırakın hususi otoları, büyükşehirlerde bile yolcu tarifelerine bunun yüzünden ikide bir zam yapıyor. O belediye otobüsleri boş halde 16-18 ton ağırlığında, o kadar dur kalkta kilometrede 1 TL'nin altından yakmıyordur eminim ki. İstanbul'da hergün 300-400 0 km yeni aracın trafiğe katıldığı söyleniyor. Vasıtalı vergilere ne kadar yüklenildikçe, elde edilen rant da o kadar artıyor. Keşke bunlar bize halk tabiri ile doğru düzgün yol, su ve elektrik olarak dönse, fakat nerde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Aralık 07, 2010, 19:43:34 »
zam geliyo yine, buyrun dinleyelim nihat sırdardan  :alkis: ben kafayı yedim zannedersem :)

tanju okan - koy koy koy
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #110 : Aralık 07, 2010, 22:10:01 »
evet daha parlak düşünceleri olan var mı? nerde kalmıştık?
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Aralık 08, 2010, 01:30:02 »
Para-çokamel değişmeyeceği ortada,devlet sadece memuruna %1 zam yaptıgında bu bize %3 vergi zamı olarak geri dönüyor.Protesto için popüler sosyal ağ ve medya da konudan muzdarip olanlar ile bir kıvılcım başlatılabilir.
Aracımda ve tüm araçlarda, dünyadaki en çok vergi alınan en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Aracımıza aldığımız 1 litre akaryakıttan Devlet %67 vergi almaktadır. Benzinin vergisiz litre fiyatı 1 liradır.
Ayrıca stok fazlası benzini devlet yurt dışına vergisiz olarak 1TL ve altına satmaktadır
www.pahalibenzinehayir.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Aralık 08, 2010, 08:09:19 »
Para-çokamel değişmeyeceği ortada,devlet sadece memuruna %1 zam yaptıgında bu bize %3 vergi zamı olarak geri dönüyor.Protesto için popüler sosyal ağ ve medya da konudan muzdarip olanlar ile bir kıvılcım başlatılabilir.

Ben de Facebook ve Twitter gibi sosyal ağların etkili birer protesto platformu olarak kullanılabileceğini düşünüyorum. Medyadan fazla bir şey beklememek lazım :) Bir yanda hükümet, diğer yanda dev reklam bütçeleri olan akaryakıt dağıtım şirketleri :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Aralık 08, 2010, 08:35:06 »
Gözlemlediğim kadarıyla herkes toplu tasimaya yöneliyor. yolda araç sayısı azaldı. toplu taşıma daha kalabalık. ankarali olanlar bilir dışkapı köprüsü ile ulus arası çekilmez bi yoldu şimdi daha tenha.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #114 : Aralık 08, 2010, 08:50:24 »
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx herkes mağduriyetini bildirirse belki birşeyler olabilir hiç zannetmiyorum ama
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Aralık 08, 2010, 09:23:23 »
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx herkes mağduriyetini bildirirse belki birşeyler olabilir hiç zannetmiyorum ama

Aslında örnek bir yazı filan yazılsa kısa sürede bütün forumlarda bu adres ile birlikte yayılır. O zaman belki ses getirebilir. Çünkü bizim insanımız yazmayı pek sevmez maalesef.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Aralık 08, 2010, 10:56:24 »
bizi duydular sanırım litresi 3.79'dan 3.83 tl'ye çıkmış.... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Aralık 08, 2010, 13:16:33 »
araba kullanmamamız, lpgye geçmemiz, dizel almamız, arabayı satmamız, kimsenin arabasını kullanmaması hiç umurlarında değil. az mı kullanıyor aman aldığım vergi azaldı, hemen zam yapayım moduna girecekler.. alın işte 2007den beri azalıyor benzin satışları, azaldıkça basıyorlar zammı, satışların azalmasına rağmen vergi gelirleri de sürekli artmış iyi mi.. yaptığımız protesto ses getirmeli, bir şekilde bizim bu protestoyu bırakmamızı istemeliler.. az benzin almakla çözülmedi sorun 3-4 yıldır gayet net görülüyor, satış hep azaldığı halde zam hep artıyor. arabaya stiker yapıştırmak yazı yazmak falan bunlar da umurlarında değil.. yaptığımız eylem bir şekilde düzende sıkıntı yaratmalı. otobüs şöförü olsak bir gün iş bırakalım dicem ama gayet kişisel bir olayı protesto için nasıl bir ses getirilir bilemiyorum..bu kadar fahiş zamlara protesto için aklıma gelen yöntemler suikast, benzinlik bombalama, intihar saldırısı, meclis önünde araç yakma gibi şeyler oluyor ancak :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #118 : Aralık 08, 2010, 13:21:05 »
bu kadar fahiş zamlara protesto için aklıma gelen yöntemler suikast, benzinlik bombalama, intihar saldırısı, meclis önünde araç yakma gibi şeyler oluyor ancak :)

benim aklıma birşey geldi rafinerilerden çıkan tankerleri durdurup depoları doldurup kaçacağız hızlı ve öfkelideki gibi :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #119 : Aralık 08, 2010, 13:23:25 »
benim aklıma birşey geldi rafinerilerden çıkan tankerleri durdurup depoları doldurup kaçacağız hızlı ve öfkelideki gibi :D

Sefa çok film izliyosun :D Bizide gazlama sonra :D