0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracım tanışma bölümünde bahsettiğim gibi 98 xei klimalı tüplü corolla.. yaklaşık aracımı alalı 4-5 ay oldu. Yağ değiştirme zamanı geldi ustaya götürdüm. Yağ buji hava filtresi felan değişti. Radyötörde hiç antifiriz yokmuş sadece su dolu imiş. Usta suyu boşattı ve antifiriz koyduu. Yaklaşık 1 hafta sonra aracın altından antifiriz akmaya başladıı. Tekrar götürdüm ustaya. Devir daimden kaçırdığını söyledi. Çünkü sürekli su olması nedeniyle antifiriz koyduktan sonra pasları söktüğü ve bunun için kaçırdığını söyledi. Bende devirdaimini değiştirdim. Bu arada usta devir daimi sökünce gittim triger kayışını , vantilatör kayışını değişitirdim. Tabiki orijinaliyle. Yedek parça taktırmam aracımaaaaaa kıyamam valla. Bu arada alttan kaçırma olayı sona erdii. ilk hareketinde meydana gelen cırk cırk seside yok olduuu. Aralığın 15'inde senelik izine ayrılıyorum. Aracımla yalnız olarak memleketim Amasyaya gideceğim kısaca doya doya kullanacağımmm..
Aracınızı güle güle kullanın ayrıca paylaştığınız değerli bilgiler için de teşekkürler... Aynı olay benim Doğan aracımda da başıma gelmişti ama onun devirdaim değil radyatör patlamıştı