0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet KBB yi düşünüyorum.....
Kızlar varsa bende birdaha düşünmem lazım gelip gelmemeyi. Hiç belli olmaz, pilava taş korlar.
hıh... gelmezseniz gelmeyin...
Ankara'da en iyi mekanı yine oradaki arakdaşlar belirler bence. Ama rahat rahat kendi yiyeceklerimizi yiyebileceğimiz biryer olmalı. Moralinin bozuk olmasına da üzüldüm Erdem, eğer uygunsa bir şekilde paylaşabilirsin çekinmeden, elimden gelen birşey olursa yaparım, en kötü ihtimal dinlerim.
Bensiz kimlerin boğazından pilav geçecek merak ediyorum. İsterseniz Helva'mı yapın.
Tamam, Ankara'da TCT evi tutup Misafirhane oluşturuyoruz arkadaşlar.
herkesin kendi arabasıyla gelmesine gerek yok tüplülere doluşup gidebiliriz not: artık tüplü değilim diye fotoğraflarda arabamın gözükmemesine son 1-Hakan Öztürk, (6L. ayran) (artık Ankara grubu utanır listede en başta ben varım ) 2-Seçkin Ünlüsoy, (............) 3-türkay sarıkaya (türkayın büssürü malzemeli pilavı) 4-melek... (eğer denk gelirse tatlı olarak tiramisu ama çok fazla yapamayabiliriz) 5- hande bayram (..........) 6- erdem köse (.............)en son not: mümkün olduğu kadar damlı gelmenizi isterim çünkü hande abla ve melek gibi üyeler gelecek/ gelmek istiyor.. bir dünya erkek olan bir gruba gelmek istemezler doğal olarak