0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok haşin olmuş .
Bence siz bu logoya verirlerse patent alın. Şeytanı andıran kulaklar çok marjinal olmuş. Çok beğendim, tebrik ederim. TRD yazısı çıkarılırsa daha güzel duracaktır.
Yağız sen ne yaptın birader yaa... Müthiş olmuş... Hasta oldum... Alkıııışşş... Bende istiyorum... Hadi be "nam-ı diğer Murat 124" be... hadi beee... aslansın sen koçsun sen... yaparsın...
Abicim eline emeğine sağlık gece daha müthiş görüneceğine eminim böyle profesyonel bir iş çıkardıysan ışıkta dağılmaz gece diye düşünüyorum Ayrıca iki tane aynı konu açmışssın yanlışlıkla sanırım müsadenle birleştirdim
ilginç bi şekilde ben beğenmedim yağız,çok abartı ve yakışıksız durmuştercih meselesi tabi
güzel olmuş eline saglık mavi yada beyaz ışıkla nasıl olur acaba
yağızcım benim dikkatimi çeken 2011 model aurisin yanındaki reanult kangoo nun ne işi var vurdu tutanak tutarken logoyuda mı resimleyelim dedin.. ne iş kaza falan yok dimi..yoksam karanlık olsun çalışma ön plana mı çıksın dedin.. çalışman güzel..
güzel olmuş elinize sağlık, şu ışığı beyaz denedinizmi ?
Yağız ellerine sağlık çok güzel olmuş. Beyaz ledlerden olsaydı daha iyi olmazmıydı. Gündüz farı gibi olurdu. Diğer tarafa da bir tane. Çok değişik bir gündüz farı olurdu. Ellerine sağlık.