Sanal modifiye etmek istiyodum ae101 kasa corolla için fakat sitede en temiz duzgun ve fotoraf açıları yonunden Ziya Bingol un arabası çok hoşuma gitti bende photoshop la birkaç değişiklik yapayım dedim
İlk hali

Son hali

begenenler el kaldırsın daha öncede bi çalışmama 1 yorum vardı sadece
güzel çalışma. ellerine sağlık. ama lastkleri okadar içine sokmasaydın daha güzel dururdu.
k.bakma ama ben pek begenmedım.
Valla resimden çok yazdıkların hoşuma gitti eyvallah kardeşim. Resme gelince fena değil arka taraf hoşuma gitti öndeki BMW yede elin değmişken bişeyler yapıştırsaydın bari
sağol kardeşim işte can sıkıntısı bolem resimlere baka baka avunuyorum pederin arabayı modifiye ettiremiom die
ama ae101 alırsam seneye böyle bir modifiye dusunuyorum aklımdada ae101 var 96-98 arası gli ,ae101otobana iyi yatıyor xei ile 235 vurduğumuzu hatırlıyorum
aslında çok güzel olmuş ellerine sağlık
teşşekkur ederim
konu güncel yorum bekliyorum:D
Güzel malzemeyi buldun tabii geliştir kendini:)
Çok sağlam olmuş modifiye gerçi orjinal halide 10 numara sade ve güsel.... Ellerine sağlık
Panter gibi olmuş çok güzel.
valla pek guzel olmamıs işin acıkcası.ama emegıne saglık
vallaaaahhhhh manyak olmuş........
yanlıs anlama ama orjınalı daha gusel ben ındıreyım yaparım bende koyarım
Bir senelik bir konu ama madem ruhunu cagirdik bir iki laf da biz edelim. Remzi arkadasimizin dedigi gibi bence de orijinali daha guzel. Ne gerek var arabayi alcaltmaya.
Photosop güzel emeğinize sağlık ama fotoyu o kadar karartmana gerek yoktu genel olarak yani..
tek kelimeyle mükemmel çok hoş olmuş
manyak oömuş ya gerçekten öle olsa keşke valla nese allah kazasız belasız bindirsin
çok fazla karanlık ve sanal olmuş ayrıca sağ stobu yapmışsında sol niye orj kalmış

emeğine sağlık ama daha çok yol alman gerekli anlaşılan.