0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracın sabancıya geçmeden önceki versiyonuysa 95 model ve altıysa tam oturmaz diye düşünüyorum. panel altı teybe uygun onların çerçevesi. avensis carina teybi falan gibi düşünün teyp takılıyor panel üstünde kalıyor. sorununuzu çözmek için elektronikçi yerine bir çıkmacıdan 96 model ve üstünün orta panel parçasını değiştirmeniz daha uygun olur gibi...[/quote]peki bulursak orta konsolu kac paradır sence bide panel altındamı kalır bide bosuna masraf yapmayalım kesin gene bi yarı teyp parasıdır en uyuz oldugum noktası bu toyotaların 4 tane teyp aldık oturmuyor sadece pioneer oda eh iste oturuyor neyse bilgin icin cok tesekkür ediyorum
peki bulursak orta konsolu kac paradır sence bide panel altındamı kalır bide bosuna masraf yapmayalım kesin gene bi yarı teyp parasıdır en uyuz oldugum noktası bu toyotaların 4 tane teyp aldık oturmuyor sadece pioneer oda eh iste oturuyor neyse bilgin icin cok tesekkür ediyorum[/quote]inan fiyata kesin bi rakam biçemem ama 100 ytl cebinde olsun. kendi parçanı orada bırakırsan biraz daha inerler. Ferdi arkadaşım olayı açıklamış ama teyp yine havada duruyor. sizin bahsettiğiniz tam olarak yerine fit olarak oturması dışarıda kalmaması. o pek mümkün değil o çerçeveyle. aracımdan teybi çaldıkları için örnek bir resim koyamıyorum üzgünüm...
bayramdan sonra resmini çeker koyarım.Ben tam oturttum.[/quote] ya size zahmet nsl yapacam bilmiyorum teyp aldım pioneer 2950mp teybi otutturamıyorum zyahu ne anladım o işten cok berbat duruyor bi foto gönderip beni aydınlatırsanız cok sevinirim sırf bunun icin toyotadan sogoyacam ya
ya ikitellide bi tane gaziantepli çıkmacı var baya bi büyük. oraya sakın gitme. tam soyguncular. orası zaten kendini belli ediyor önünde bir yığın toyota var. onun bir üst sokağında bir toyota çıkmacısı daha var. elazığ'lımıydı neydi tam hatırlamıyorum. onun verdiği fiyatlar daha uygun. keşke tam adresi bilsem bi de teybinin çalınmasını istemiyorsan Fatih'te ne gece ne gündüz arabanı hiçbir yere bırakma. sadece otoparkları kullan. diğer semtleri bilmiyorum ama kasımpaşa'da bile yok artık teyp hırsızlığı. anlamadım gitti. 300 YTL verip aldığımız teyplere temizliğine göre 30-50 YTL veriyorlar tahtakalede 4. veya 5. katta pasajlarda olan çalıntıcılar. 30 YTL için 50 YTL için 8-10 kişi toplanıp teyp çalıyorlar. neresini paylaşıyorlar bu paranın değermi bilmiyorum. + benimki gündüz saatlerinde çalındı. gece olsa üzülmezdim çok. çocukları yakaladım, sattıkları dükkana kadar aradım yine de bulamadım. hala daha acısı içimde. şu an ben orjinal teyp kaset aparatı kullanıyorum dayanabildiğim yere kadar [/quote]abi gel sana güzel bir teyp alalım ya ne kasetle ugrasıyorsun allah birdaha vermesin inan deseki kardesim ben senin teybini calacam ya ne kadara satacaksan vereyim parasını da elleme dicem ya bide camı filan patlatırlar al basına iş bir teybebi yanarsın bide teyp ten pahalı camamı bu arada sen kasımpasadamısın bende yenibosnadayım yolun düserse ugra gelbi sana cay ısmarlayayım tamam cep tel 05356701781 he bide güzel bir servisin varmı aracı hep götürdügün artık yetkili servisler tuzlu olmaya basladı
sağol Erdem arkadaşım. telefonunu aldım. yenibosnaya nadir olsa da geliyorum. msn adresim selimkara37@msn.com buradan da ulaşabilirsin bana. arabamı 100,000 km sinden sonra götürmeye başladığım, tüm servis elemanlarının tanıdığı ki bazı elemanların ustası olan bir abime götürüyorum. kendisi Türkiye ve Japonya'da toyota'dan tüm alanlarda birincilik ödülü almış ve iş yerinde bunları sergileyen biri. msn'de yerini tarif ederim hatta istersen beraber de götürürüz. bir 100,000 bakımında parçaları servisin kullandıklarının aynısı olarak aldık ve orada taktık. bizim sülalede toyotadan başka araba yok. hepsini oraya götürüyoruz. corolla bende, carina, avensis ve bir de 99 camry'miz var. en son carina'yı götürdüm, yetkili servisten ustasını ziyarete gelen bir arkadaşım arabayı yaptı. 10,000 ve 40,000 bakımları vardı 240,000 km olduğu için. burada sorunlarınla bizzat ilgilenirim. fiyat konusunda uygun. ben 100,000 bakımını serviste 650 YTL yaptırabilirken, orada 300 YTL'ye yaptırdım, ekstraları hiç saymıyorum. dünya kadar uğraştılar. basınçlı havayla halıfleksleri bile temizlettirdim o kadarını söyleyeyim.teyp dersen eğer; okul ve iş sebebiyle yıllardır askere gidemediğimden, Aralıkta gidiyorum şimdi almam zor. ama 6 ay sonra kısmetse alıcam bu arada teybim cumartesi günü saat akşam üstü 5,30-6,00 sıralarında sağ ön kapının camı kırılarak çalındı. o kadarını söylüyorum. polise bile gidemedim. hemen sanayiye koştum dükkanlar kapatmadan yetişeyim diye. Fatih'e her gün giderdim ve ilk defa otoparka mı bıraksam diye tereddütte kaldım, sonra bırakmadım ve ilk defa teybin kafasını koltuğun altına bıraktım. yani kısmetten ziyade topçudan piyade olmuyor. gitti giden. çalanı bulup getir teybi 100 YTL vericem dedim ama. giden gitti....[/quote] selim benim nsn adresi goldenboy___75@hotmail.com üc alt tire var haberin olsun abi bıktık artık bak ben bekarım inan arabama cocugum gibi bakıyorum ya arabaya yanlıs bisey yapan ustayı siliyorum defterden ya bisey geldi basıma anlatayım da gül biraz arabanın debriyajı bitmis degismesi lzm iii dedik kardesinm degis adam baskıyı debriyaj balatasını degisiyor catal bilyasını degismiyor ve 1 ay sonra araba catal bilyasını bozuyor eeeee bidaha sanzıman sökme işciligi verdik anlıyacagın nice böyle olaylar ustaya biz tarif ediyoruz inan ya önden bi ugultu geliyor bakalım cözemediler bi sonkarda tanıdıgım var ona götürecem selim ama senin yerde ii se gidelim abi iki kurus fazla verelim de adam gibi yapsınlar bide tamircinin elinde hangi yedek parca varsa oooooo inan en iii si oluyor ya herif castrol magnatec yaga kötü diyor elindeki 20 ytl lik yagı dayamaya baslıyor servisten yag filtresi aldım adam diyo bu yan sanayi al dedim fatura adam hala idda ediyor selim ya neyse tanıstıgıma memlun oldum