0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
-Bugüne kadar bilinen en ağır böbrek tası 1.36 kg. -İnsan beyninin % 80`i sudur. -İnsanlar yaşamları boyunca altı filin ağırlığına eşit miktarda yiyecek tüketiyorlar. -Bir insan yasamı boyunca iki yüzme havuzunu dolduracak kadar tükürük salgılar. -Sağ elini kullanan insanlar sol elini kullananlara göre ortalama dokuz yıl daha fazla yasıyorlar. -Mexico City her sene 25 cm kadar batıyor. -Gözleri acık tutarak hapşırmak imkansızdır. -Ortalama olarak, Amerika'da günde üç adet cinsiyet değiştirme operasyonu gerçekleşmektedir. -İnsan vücudundaki en güçlü kas dildir. Tekrarlanan cümleler bulardur. [/quote]Mahsus tekrar tekrar yazdım bilmeyenler öğrensin diye Kopyalama hatası yapmışım ya bir görmeseniz olmuyo değil mi? [quote=selim kara] teşekkür ederiz Yasemin Hanım. Bu akşam şansımız gülmekten açıldı [/quote]Gülmek gibi var mı? Selim Bey, tabiki hepimizi Allah her daim güldürsün [quote=hidayet gök]Bazı bilgiler tekrar tekrar yazılmış. Paylaşım için teşekkürler.[/quote]Evet bende sonra farkettim, ama mühim değil, aklınızda daha iyi kalır Bir şey değil [quote]kesın hepsını bılıyorumdur dıye basladım hıc duymadıklarım bıle varmıs tskler..[/quote]Birşey değil banada bazıları çok ilginç geldi. Sizlerle de paylaşmak istedim Ben teşekkür ederim
Bariz gözüküyo ne edeyim? [/quote] Kusura bakmayın bir daha olmaz...
bilgiler için sağol[/quote]sizde sağolun!
Bi daha olmasın. Tekrar tekrar yazıp okutuyosunuz vaktimizi boşuna harcıyosunuz. şaka şaka [/quote]Bir topuklarıma nişan almadığınız kalmış
Sıkmadığıma dua et. Ha ha ha ay çok güldüm özür. [/quote]