0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kıbrıs savaşında komandoydumacayip adam öldürdükşimdi iç savaşı bekliyorum
http://gundem.milliyet.com.tr/terore-kufurlu-manset-/gundem/gundemdetay/06.08.2012/1577080/default.htmO..... Çocukları ! Bursa’nın İnegöl ilçesinde yayın yapan yerel Haber Yorum adlı gazete, ailesi İnegöl’de oturan bir askerin de yaralandığı bu saldırıyı, PKK’lıların Ramazan’da da saldırdığını belirtip, ’O... çocukları!’ manşetiyle okuyucularına duyurdu. --------------------------------------------------------------------------------------Az bile söylemişler...-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Siz Kayseri' de müzisyen olarak askerlik yaptınız
Kadir Bey nası tespit ama
aynen öyleydi ama kıbrıs çıkartmasında ordu evleri falan karartıldı, bırak müzik olayını ışık bile yakılmıyorduben paraşüt komando olduğum için doğrudan gönderildim, döndikten sonra yine ordu evinde müzisyeniğe devam ettim tabiişte o günlerden bir fotoğraf, kıbrıs savaşının hemen öncesinde çekilmişti
bölücü politika izleyen kendini bilmez bir parti başkanı iktidar partisi li,derine ayağını denk al Türkiyede 20 000 000 kürt var demişti.Yumurta tokuşturmuyoruz dostlar....
Daha geçenlerde bir imzada geçen ufak esprili bir videoya 1 paragraf konuşan eleştiri yapanlar, şimdi tutmuş kendisini yaşça 3' e katlayacak babası yaşındaki adamlara karşı söylemlerini tartmadan konuşabiliyor, onu kırabiliyor... Ne ilginç
Bu söylem, o partinin ve pkk nın en başından beri söylediği bir safsatadan ibaret. Kendi milleti olduğunu iddia ettiği insanlardan, tehtidle oy toplayan, eli kanlı bir terör örgütünün oyuncağı olmaktan kurtulamamış bir maşadan, yıllardır duymakta olduğumuz boş laflar.Espirili video mu? İlahili olan mı?