Gönderen Konu: toyota 1.4 terra sedan hk  (Okunma sayısı 1652 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
toyota 1.4 terra sedan hk
« : Ekim 31, 2010, 10:50:44 »
Arkadaşlar,
2006 model Toyota 1.4 sedan benzinli aldım..82.000 Kmde.Ayda yaklaşık 1 km yol yapıyorum.
Acaba sıralı gaz taktırsam tasarrufum olurmu..hangi mareka uygun..1400-1800 Tl diyorlar..Brc,Zavoli ,Atiker hangisi iyi..
Ayrıca arka camlarotomatik değil bu modelde..Otomatik yaptırsam fiyat ne olur..Servis 4250 Tl gibi uçuk bir fiyat verdi..Piyasada yaptırsam sorun olurmu..
Teşekkürler
İYİLER BİR GÜN MUTLAKA KAZANIR..YETER Kİ SABRETMESİNİ BİL ..=))

Toyota Club Türkiye

toyota 1.4 terra sedan hk
« : Ekim 31, 2010, 10:50:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota 1.4 terra sedan hk
« Yanıtla #1 : Kasım 03, 2010, 14:33:00 »
aracınız hayırlı olsunda ayda 1 km 'mi. Klavyenin sürtçtü galiba. Saydığınız markalarda bildiğim kadarıyla sadece BRC marka aracınızdaki enjektörlerin yapısında olan gerçek enjektör kullanıyor. Bu yüzden de oldukça başarılı. Ayrıca son zamanlarda şöyle reklamları var, 2 yıl garanti, 2 yıl boyunca LPG sisteminizden doğabilecek her türlü maddi ve manevi hasarlara karşı otomatik sigorta hediyesi var. Bence 3'e 5'e bakmadan  BRC mantıklı sanki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Kasım 04, 2010, 05:17:12 »
Ayda 1000 Km Tabiki..=))Klavyem Sürçmüş..Teşekkürler..bilgiler için..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2.0 GLİ 16V, ZAVOLİ PAN EVO...
  • Araç: Avensis
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Kasım 06, 2010, 10:18:55 »
Ben Corona kullanıcısıyım, aracım 2.0 motor ve ben de LPG taktıracağım zaman gerek forumda gerekse de dışarda çok araştırdım acaba hangi marka LPG kiti taktırsam diye ve sonunda Zavolide karar kıldım. Bunun nedeni diğer markaların artık çok yaygınlaştıkları ve belli bir popülerliğe ulaştıkları için (BRC ve LOVATO vs.) artık kaliteye o kadar önem vermediklerini düşünmemden kaynaklandı. Şimdi iyiki de Zavoli taktırmışım diyorum 1.000 km oldu bi sorun yok ve en önemlisi de performansı kesinlikle mükemmel... Ankara da bölge müdürlüğünde taktırdım ve şimdiye kadar ne böyle bir işçilik gördüm ne de işittim, adamlar bağlantı yatıkları kabloları önce lehimle birbirine tutturup sonra da elektronik cihazlarda kullanılan makaron dedilen bir bir yalıtkanla kaplıyorlar, ömürlük montaj yani :D
"Karanlıktan korkan çocukları çok kolay affedebiliriz, asıl trajedi yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır" (EFLATUN)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2.0 GLİ 16V, ZAVOLİ PAN EVO...
  • Araç: Avensis
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Kasım 06, 2010, 10:24:33 »
Ayrıca şunu da belirteyim, bundan önceki aracım sizin aracınızın aynısı 2004 model 1.4 Corollaydı ve o aracımda BRC kullanıyordum o aracımın performans kaybıyla bu aracımın performans kaybını karşılaştırınca Zavoli daha tatmin edici ve BRC Ankara' da kendi bayisinde 1500 tl iken Zavoli'yi 1200 tl ya taktırdım. BRC nin pahalı oluşu biraz da isim yapmış olmasından kaynaklanıyor ;)
"Karanlıktan korkan çocukları çok kolay affedebiliriz, asıl trajedi yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır" (EFLATUN)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Kasım 06, 2010, 10:55:09 »
zavolide karar kılacağım galiba..Arkadaşlarda tavsiye ediyor..Kullanıcılar memnun..Teşekkürler..