0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fabrikadan çıktıği gibiydi hiç bi ekleme yoktu avensisimde. ama satıldı.
Helal olsun ne diyim vay be avensis neymişte ben bilmiyormuşum
Hakan abicim trafiğe kapalı kapalı alanda denenmiş şeylerdir bunlar. ayrica avensis getir sen bana kapali alanda 10 saniyenin altında çıkartıyım. ayrıca km de ne yazıyorsa onu söylüyorum 95 i felan bilmem ben 16 yaşına takılıyorsan ben denemedim diyim konu kapansın
Seçkin şşşş Hakan abi bir yerde haklı şahsen...Ama gençlik ateşi işte ehliyet almama 3aydan kıs bir zaman var ama sabredemiyorum :S
Ramazan bey araç dizel değil mi?
Aracimin 0-100 km/h hizlanmasini denemedim ama fabrika verisi 6 saniye.
Araclarin fabrika cikisi verilerini hadi karsilastirdik diyelim. Ve daha ehliyeti olmayan genc üyelerimizin güya trafige kapali alanda yaptiklari testleri yazmislar. Üstüne bir de fabrika verilerinden daha iyi derece cikartmislar.2 tane sorum var.1- Madem ehliyetsiz araba kullaniyorsun, burada niye bunu ifsaa ediyorsun?2- Üstünde hangi lastik oldugu belirsiz, uyduruk bir asfaltta fabrika verilerini gectim diye nasil iddia ediyorsun?Hepimiz genctik; deli kanli zamanlar yasadik ve bazilarimiz yasiyor (baylar ve bayanlar dahil).Bu forumu ben uctum, kactim, arabanin cigerini sikarim ve fabrika verisinden 2 saniye daha hizli kosar gibi muhabbetler yerine biraz daha net konular icin kullanilmasini rica ediyorum. Hele hele mekanik sohbette böyle olmali.
İlkinin kaçtı
O kocaman aracı 11,2 saniyede 0-100'e çıkartıyorsa, harbi sağlam motordur.