0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
6.2 idi. Bir sonraki 4 saniyenin altinda olacak.
Turbolu mu atmosferik mi?
Ya dizel araçların 0-100 leri benzinlilere göre daha geç değil midir ?
Eşit şartlarda benzinliler daha hızlıdır.
Turbo ve 4 ceker olacak sanirim.
4 çeker olması karıştırdı işi. Nedir nedir?
Daha tam kararimi vermedim. Geldigi zaman söylerim.Süpriz olsun.
Arkadaşlar daha önce 110 hp dizel C4 sahibi idim.Benzinli 110 hp C4 ile 100 metre kalkış yapıldığında ,benzinli model 1,5 metre geride kalıyordu.Bunu www.c4funclub.com dan da görebilirsiniz.Sebebi ise dizel versiyonun hem turbo hemde 240 nm torka sahip olması idi.Dolayısıyla Hakan arkadaşımıza bu konuda katılamıyorum.Çünkü önde giden araç benimki idi
4sn, turbolu ve 4 çeker. Duyan da 40 bin lira civarında C sınıfı manuel bir araç alıyorsun zanneder. Bu özelliklerde Dünya'da kaç tane araç vardır Karar verememiş
Yok öyle degil. Böyle bir araba alip almamaya karar vermedim. Yoksa alacagim araba belli.
Yav çocuk kucağımızda olunca kimin sorduğunu bile doğru tespit edememişim,kusura bakmayın
0-100 kalkislarinda beygir gücü ve devir önemlidir. Ara hizlanmalarda tork önemlidir. Misal Honda Type-R.Bastan düzgün kalkarsa cok iyi uzuyor ama ara hizlanmalari iyi degil.
Misal Honda Type-R.Bastan düzgün kalkarsa cok iyi uzuyor ama ara hizlanmalari iyi degil.
Sayın Küden Abi, ara hızlanmalardan kastın nedir tam olarak ?Şayet 5.vites 2500-3bin devirde ki ara hızlanmaysa evet, tork düşük devirlerde yetersiz kalıyor.Ama 3.vites 4500-5000 devirde gaz basılırsa, çok daha iyi bir hızlanma elde edilebilir.