0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet ben karıştırmışım. Özür diler bende o koldan olmadığını belirtir, aradan çekilirim [/quote]Nasıl olmaz yaww içerden nasıl açıyorsun bagajı ?
kardes bı japon yapıstırıcısı alıyosun sanayıden eva-bond marka hafıf karbonat atıyosun kırık yere sonra japonu dokuyosun uzerıne bırazdaha karbonat orjınalındden saglam olmazsa gel yanıma[/quote]O zımbırtıyı yerinden söktüm öle bi sistemki depo kapağını açan kol ve bagaj kolunu aynı düzeneğe yerleştirmişler.Önce güzel bi japon ladık karbonat ekledik tabii sonra üstünden tel attık fakat ilk açmada gene gitti.Kısacası yapılacak en güzel şekilde yapıştırdım ama zaten belli edio kırılıcağını gene çünkü öle bi yerden kırılmışki çekerken direk yük kırılan noktaya binio.
Ben o kadar uğraşacağıma bagajı anahtarla açarım [/quote]Evine geliyorsun, eşin veya arkadaşın bagajdaki eşyasını almak istiyor, akabinde de sen arabyı götürüp parka koymak istiyorsun. Senin durumunda motoru kapat, arabadan in, taaaa arkaya kadar yürü (araba limuzin ya!) bagajı aç, çantasını alsın, bagajı kapat, şöför mahaline geri dön, motoru çalıştır, yürü git park yerine.........
Evine geliyorsun, eşin veya arkadaşın bagajdaki eşyasını almak istiyor, akabinde de sen arabyı götürüp parka koymak istiyorsun. Senin durumunda motoru kapat, arabadan in, taaaa arkaya kadar yürü (araba limuzin ya!) bagajı aç, çantasını alsın, bagajı kapat, şöför mahaline geri dön, motoru çalıştır, yürü git park yerine.........[/quote]Valla bu kadar uğraşmaktan daha kolay gözüktü.