Arkadaşlar, aracım 2009 corolla d-4d düz vites,aracım 25000 de ve ilk sahibiyim, bugüne kadar gelen bir sürü genel sıkıntılarım var. fakat ön göğüsden, yanda camın oralardan bir yerden, direksiyon korna kısmından gelen sesler ve tıkırtılar (özellikle köprü dilatasyonlarından geçerken çatırtı şeklinde) artık beni çok rahatsız ediyor. Bu konu ile ilgili şikayeti olan veya çözüm önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Ayrıca lastik rotasyonu için geçen günlerde servise gittim. fakat servis, arka lastiklerimin ön lastiklere göre daha çok aşındığını söyledi ve rotasyon yapmadı. hiç bir şey anlamadım. önden çekişli bir araçta arka lastikler nasıl daha fazla aşınır. bunun sebebi ne olabilir.
bir de aracın hızı 130-140 civarina çıktığında yol tutuşu güven vermiyor. motor sesi ve titremesi artıyor. titreme gaz pedalında hissediliyor. aracım 5 ileri ve 6. vites istediği artık bariz belli oluyor. bu genel bir sıkıntı mı yoksa benim arçta bir problem mi var.
Servise her gittiğimde makyajlı kasada bir önceki kasada olan şikayetlerin olmadığı söyleniyor. doğrumudur. eğer doğru ise bizim suçumuz ne ki hatalı bir aracı kullanmak zorundayız. şimdiden ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler.