0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HasanBenım egzozun sesını kaydedıp sana mesajla gondereyım, cep telefonu melodısı yaparsın Efsanelerde yere yakın oturmanın verdıgı bır keyıf ve rahatlık oluyor bendeBıde koltugu bıraz gerıde ve yatık kullanan tıplerdenım. Benım ıcın boylece hepten keyfe keder bır araba oluyor. Buyuk konusmayayım ama ekonomık olarak Allaha sukur durumum olmasına ragmen kıyamıyorum. Inanın hakı oglanım benım ıcın bır araba degıl aıle bıreylerımızden bırısı
var yaa,kardeş kadı kızında da olur o kadar ince kusurlar
Bizim amortisörler de ne durumda bende bilmiyorum ama Alperen abinin dediklerinin hepsi bizde de var
Valla abi bende hastayım.Geçenlerde satayım diye düşünüyordum..Araba yolda yılan gibi süzülüp gidiyor bee abiii Kıyamadım..Arkadaşın 2006 Albea'sına biniyorum, koltuklar rahat değil, görüş alanı sıkıntılı, bozuk yolda benim arabadan bile gelmeyen sesler geliyor, arkaya oturduğumda dizlerim ön koltuğa dayanıyor (Boy 1.82) Efsanede hiç böyle bi olaya şahit olmadım.Başka arkadaşımda 98 Vectra CD var, çıkardığı sorunlar arabanın değerine yaklaştı..Ama ben efsanenin en çok gidişini seviyorum be abii.Gaza bastığın an motordan gelen o homurtu çok değişik bişey.Yokuşları daima sol şeritten çıkmak..Bu efsane biraz zor satılır.
ya bak gördün mü kardeş 2006 arabayla kıyaslıyosun efsaneyi,dönüyosun yukarda hoşlanmadığın yönlerini sayıyosun,ben olsam efsanenin yerinde,küserim sana 13 yaş abi kolay değil,aynı yaşta başka bi markayı kullansan neler yaşarsın acaba .?
benim gözümede takılıyor ama şunu fark ettim hep aynı kişiler uzun yıllardır kullanıyor...
aradaki aşk bağına bakar işte kardeş bağımlılık yapıyo bırakamıyosun...
Efsane kasa akar..
neey rahatsız efsanecilermi,az bile kardeş manyak efsaneciler manyak vala olan oldu,bağlancağım kadar bağlandım zaten.hani belki direksiyon 3 kollu olsaydı olabilirdi selcugum
alperen de ara ara vokal yapıyo bize hoooppaaa efsane akar şahanesin...