0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence en güzelini yapmışsın Erdem, sonuçları merakla bekliyoruz.
Bu arabalara hep yağ yakıyor diyorsunuz ama hikayeyi okuyunca sanki bana LPG'den sonra silindir kapağı/subap ve subap lastikleri alakalı yağ eksiltiyor gibi geldi...Bu kasalarda LPG hiç takılmadan yağ yakma örneği de var mıdır?
4000 km önce yağ değişimi yapmıştım, geçtiğimiz hafta sonu yarım litre yağ ilavesi yaptım. 4000 km'de yarım litre, kronik bir sorun için çok değil benim aracım için aslında ben memnunum. Ama Erdem'in gözlemlemesi ve çıkan sonuçları merak ediyorum bende. 0/40 kullansak bence içer gibi geliyor şu halde Borpower'ıda motora bulaştırmayı hiç istemiyorum
Teşekkürler hakkı abi , ben daha çok merak ve korku içindeyim doğrusu.
Bu arada bugün gaz pedalının altına ek yaptım fazla basmamaları için Şu anda pedala basarak 4500den fazla çevirmiyor [/b]
+14000 km önce yağ değişimi yapmıştım, geçtiğimiz hafta sonu yarım litre yağ ilavesi yaptım. 4000 km'de yarım litre, kronik bir sorun için çok değil benim aracım için aslında ben memnunum. Ama Erdem'in gözlemlemesi ve çıkan sonuçları merak ediyorum bende. 0/40 kullansak bence içer gibi geliyor şu halde Borpower'ıda motora bulaştırmayı hiç istemiyorum
Rica ederim Erdem, bagajımda 1 lt tam sentetik Mobil1 0-40 var. Lazım olursa gönderebilirim büyük zevkle Ben 8 ay önce tam sentetiğe geçtim, çok memnunum. Ümit ederim hiç bir sorunla karşılaşmazsın.
Erdem gaz pedalına yaptığın eki iyi sabitle çünkü fren pedalının altına kaçarsa çok kötü sonuçlara neden olabilir.
Bizimki tamamen kesildi otobanda 5000 rpm yaptık dönerken yine sürat yüksekti ama 1 gün sonra indim baktım hala konulduğu yerde hiç eksiltme yok. Ayrıca Erdem bizimki ilk konulduğunda azalttı 2.sinde tamamen kesti ve kullandığımız yağlar 10w40. İlk yağ delphiydi şimdiki castrol magnetech.
Ayrıca Erdem bence o eki sök acil bir durum olur bişi olur babanın kaçması gerekir etmesi gerekir tehlikeye atma
bence o ek kalmali, hatta arabanin akıbeti acisindan el frenini de sabitle
o kadar nazik ve dikkatli kullanıyorum ki
Teşekkür ederim hakkı abi , düşünmen yeter Teşekkür Ederimfren pedanın bulunduğu yer dik olduğu için düşse bile orada kalmaz Ben zaten BorPowerın keseceğine inanmıyordum ki ama insan çaresiz kalınca her yolu deniyor Yok yok oda benden etkilendi artık arabayı o kadar yumuşak kullanıyor ki Beni korkutan babam değil annem , Arabayı Akülü araba gibi kullanıyor.. Ondan dolayı o ek koymaya mecbur kaldım.
Valla koydun olacak yeni inşaat reklamına benzedi yaptım olacak Valla sen bilin yani 10w40+bor power işe yarıyor
Yağ yakıyor diyince biz kötü oluyoruz..
Siz yağla filan mı uğraşıyosunuz koy her 10 bin km de olsun bitsin ne de olsa 4a-fe
sonucunu bekliyorum.... eğer keserse gelip benim aracı alıp 4nala gidiyorsun ablacım ben anlamam....