Gönderen Konu: İGO navigasyon yazılımı  (Okunma sayısı 7954 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
İGO navigasyon yazılımı
« : Ekim 16, 2010, 21:49:08 »
Merhaba arkadaşlar araç monitörü arayışımda uygun fiyatlı navigasyon cihazları buldum üzerinden filmde seyretme imkanımız var (5" ve 7" ekranları mevcut) her şey tamamda birinde igo 8.3.4 diğerinde  İGO AMİGO yüklü aralarında çok fark varmı yada bu cihazların üzerinde igo yüklü olduğunda versiyonlarında değişiklik yapma olanağımız olur mu?
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Toyota Club Türkiye

İGO navigasyon yazılımı
« : Ekim 16, 2010, 21:49:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: İGO navigasyon yazılımı
« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2010, 15:11:35 »
Hasan Bey,

Eğer ana amacınız video izlemekse bu cihazları önermem. Görüntü tatmin etmez, ve takılmalar olur. Navigasyon cihazları bu iş için yapılmamıştır.

iGo ile ilgili olarak; Amigo'yu kullanan arkadaşlar var ancak iGo biraz daha iyiymiş. Ancak, arada çok fark olmaz ikisi de aynı firma. Yalnız Route66 yazılımlı olanları kesinlikle almayın.
Versiyonları değiştirebilirsiniz, istediğiniz navigasyon yazılımını yükleyebilirsiniz. Ama kaçak olarak, internetten indirip yüklemeniz gerekli. Yasal olarak satın alsanız astarı yüzünden pahalıya gelebilir.
2009 TOYOTA COROLLA, D-4D
1.6 Comfort Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2010, 08:25:58 »
Hasan Bey,

Eğer ana amacınız video izlemekse bu cihazları önermem. Görüntü tatmin etmez, ve takılmalar olur. Navigasyon cihazları bu iş için yapılmamıştır.

iGo ile ilgili olarak; Amigo'yu kullanan arkadaşlar var ancak iGo biraz daha iyiymiş. Ancak, arada çok fark olmaz ikisi de aynı firma. Yalnız Route66 yazılımlı olanları kesinlikle almayın.
Versiyonları değiştirebilirsiniz, istediğiniz navigasyon yazılımını yükleyebilirsiniz. Ama kaçak olarak, internetten indirip yüklemeniz gerekli. Yasal olarak satın alsanız astarı yüzünden pahalıya gelebilir.
Evet asıl amaç video izlemek o zaman bunlarda elendi.Yazılım yükleniyorsa sorun yok zaten dediğiniz gibi yasal olanı yüklesek derdi bitmez en güzeli indir indir yükle
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2010, 08:49:06 »
Hasan hocam, öncelikle böyle bir cihaz alacaksan ve ekonomik olacaksa mutlaka igo8 platformu olan bir cihaz satın al. Her türlü ihtiyaca her türlü cevap verir. Zaten tv izleyeceksen navigasyonada gerek yok o da ayrı bir durum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 20, 2010, 08:52:42 »
Ben benzer cihaz (Next Navigasyon) kullandım ve film izledim.
Yeni nesil hızlı bir SD kart alırsanız, takılmalar çok az oluyor.
Alacağınız cihazda ses çıkışı olursa, sesi de aracın ses sisteminden dinlersiniz.
IGO yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, 2 defa bana yamuk yaptı. Ancak dünyanın en iyi ve en kullanışlı navigasyon yazılımıdır. Amigo, IGO'nun basitleştirilmiş versiyonu.
Bütçe varsa, Netbook alın bir tane, buna ilave olarak 50-60 TL vererek GPS mouse alın ve hem navigasyonunuz olur arabada, hem DVD player hem de bilgisayar. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 20, 2010, 09:12:12 »
uygun bir convertor programı ile filmleri 17fps ve 128kbps ile aldığınız cihazın ekran çözünürlük boyutuna uygun dönüştürürsen hiçbir sıkıntı olmaz ben 480x240 boyurunda 5'' bir navi kullanıyorum blueray ve DVD filmleri bu oranalara çevirip karta yükleyip sorunsuz takılmadan izliyorum, hatta altyazı olan filmeride alt yazıyı filmin içine gömen programla çeviriyorum ve altyazılı bile izleyebiliyorum ;)

igo çok karmaşık, amigo çok daha basit amigo kullanıyorum adresi giriyorum sadece gerisini o hallediyor, igoda GPS uydusu bulmak çok uzun sürüyor 3 - 4 dk kadar, amigoda 30 - 40sn yede 3 tane GPS uydusuna bağlanıp hemen yolu tarif etmeye başlıyor ;)