Gönderen Konu: HD-DVD filmlerin dağıtımına başlandı...  (Okunma sayısı 2404 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
HD-DVD filmlerin dağıtımına başlandı...
« : Nisan 25, 2006, 21:37:47 »
Toshiba'nın ilk HD-DVD oynatıcı olan "HD-A1" 'i piyasaya sürmesinin ardından, HD-DVD filmlerinde dağıtımına başlandı. Universal, ilk HD-DVD filmi olan Serenity'nin dağıtımına bu gün itibariyle başladığını açıkladı. 25 Nisana kadar Doom ve Apollo 13 isimli filmlerinde HD-DVD formatında piyasayada olması bekleniyor. Universal bu filmlere ek olarak, Cinderella Man, Jarhead, Assault on Precinct, The Chronicles of Riddick, Van Helsing, U-571 ve The Bourne Supremacy isimli filmleri de Haziran ayına kadar piyasaya süreceğini açıklamış durumda.

30GB'lık çift katman HD-DVD medyalarda gelen filmler Amerika'da 35$ fiyat etiketiyle satılacaklar. Universal, filmlerin hepsinin Dolby Digital Plus 5.1 Surround ses, İngilizce, Fransızca, İspanyolca ses seçeneklerine ve alt yazı seçeneklerine sahip olduklarını belirtmekte. Ayrıca günümüz DVD filmlerinin başlangıçlarında kullanıcının kolay bir şekilde alt yazı ve ses seçimi yaptığı etkileşimli menülere HD-DVD filmlerde film devam ederken de ulaşmanın mümkün olacağı gelen haberler arasında.

HD-DVD filmlerin dağıtımına başlayan tek firma Universal değil aynı zamanda Warner Bros.'da HD-DVD filmlerin dağıtımına başladığını açıklamış durumda. Million Dollar Baby, The Last Samurai ve The Phantom of the Opera isimli filmlerin dağıtımına başlayan firma, filmlerini Universal'den 6$ daha düşük bir fiyat ile 29$'dan satmayı planlamakta.

kaynak donanımhaber..
D-4 vvt-i motor... 1AZ-FSE + T22  facelift

Today Toyota tomorrow Lexus...

Toyota Club Türkiye

« : Nisan 25, 2006, 21:37:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Nisan 26, 2006, 17:35:30 »
hayırlı olsun, ama her zaman olduğu gibi HD-DVD yazıcıları yaygınlaşmadan tutacağını sanmıyorum, yani en azından 1-2 yılı daha var
Bir de tabi Sony'nin Bluray'i
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 26, 2006, 17:46:14 »
daha dvd yi tam anlamıyla kullanmıyoruz millet olarak
D-4 vvt-i motor... 1AZ-FSE + T22  facelift

Today Toyota tomorrow Lexus...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Nisan 28, 2006, 11:49:46 »
daha var bunu almama  hazır amazondan ucuz dvd de alabilioken en azından 3 senesi var
e o zamana blu ray ler çıkacaklar zaten 100 gb bi disc
ama güzel bi gelişme tabi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Mayıs 26, 2006, 17:24:15 »
Bunlar yaygınlaşınca DVDler de VCD fiyatına iner. Ülkemizde DVD yaygınlaşmaya başlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Haziran 23, 2006, 11:12:20 »
bu tip ürünleri alırken bekleyebildiğiniz kadar sabredin yeni çıkan bir ürün çok pahalı oluyor beklemek her zaman iyidir

1,5 sene önce pioneer 435 hde plazma aldım 9.500 ytl ye şimdi yeni çıkan modeli 6.000 ytl civarı

8-9  sene önce dvd player ilk çıktığında doğubankdan 850 dolara aldım. 1,5 sene önce dvd playeri yenilediğimde 850 dolara aldığım cihazı arkadaşıma hediye ettim

dvd film ve konser dvdleri playerı aldığımda 40 dolara alıyordum

5 sene önce aldığım 109 proj. tv 3.000 ytl civarına alıp 1.000 milyara sattım

kısaca yeni bir ürün çıktığında ne kadar beklerseniz o kadar kar edersiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Kan Grubu: A+
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2006, 20:56:37 »
Nanoteknoloji bir çıksın bakın siz daha neler oluyor.Bülent'in dediği de doğru ama ilk çıktığında kullanmayacaksam bir daha ne zaman kullanacağım ki?Bana en kolaylık sağlayacağı zaman ilk çıktığı zaman oluyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 26, 2006, 18:35:42 »
Bu HD dvd ler çok tutacak, ben bir tane izledim inanılmaz net ve parlak, çok ama çok farklı, pahalıda olsa çabuk yayılır

Bu HD dvd ler çok tutacak, ben bir tane izledim inanılmaz net ve parlak, çok ama çok farklı, pahalıda olsa çabuk yayılır