Gönderen Konu: Kötü araba yoktur.  (Okunma sayısı 1291 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 355 kere teşekkür edildi
Kötü araba yoktur.
« : Ekim 10, 2010, 22:57:12 »
Bu güne kadar babamın ve benim arabalarım oldu.Şimdi kullandığım en iyisi.Renault 12- 81 model statıon,78 model statıon,Şahin,Lada Samara,Broadway,Corolla.Bizim olmayan fakat kullandığımız 8 otomatik chevrolet(babam öyle derdi),mercedes,mıtsubıshı,kocaman dodge vs.Bunları niye yazdım.Hepsi görevini yapıyordu.Hataları kusurları olsada yapıyorlardı.Chevrolet 400 km yola 60 litre benzin yakıyordu.Ama müthiş arabaydı.Lada takırtukurdu ama iyiydi.İşimizi görüyordu.Broadway cefakardı 125.000 km tık demedi.2 takla attım,yaptırdım yıllarca bindim.Şimdi Corolla biniyorum.Benim için hakiki bir dost gibi geliyor.İnanın arabaları bazı insanlardan daha çok seviyorum.Arabalarda kibir yoktur,bencillik yoktur,onlara sonuna kadar güvenebilirsiniz.İnsanlar maalesef öyle değiller.Evet kötü araba yoktur,daha iyisi vardır.Ama kötü insan çoktur.Allah hepimizi kötü,tehlikeli insanlardan korusun.

Toyota Club Türkiye

Kötü araba yoktur.
« : Ekim 10, 2010, 22:57:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Kötü araba yoktur.
« Yanıtla #1 : Ekim 11, 2010, 05:17:30 »
Konusunu açacaktım buraya denk geldi öncesinden çıtlatmam. Aynen dediğiniz gibi, arabalar daha vefakar aslında baktığımız zaman bazı arkadaşlarımızdan (bunu kimse çevirip yanlış anlamasın!)... Haftaya benimkinden ayrılacağımdan söylüyorum...
Fena koyuyor valla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 11, 2010, 08:55:29 »
Amin Hakan Abi :).
Konusunu açacaktım buraya denk geldi öncesinden çıtlatmam. Aynen dediğiniz gibi, arabalar daha vefakar aslında baktığımız zaman bazı arkadaşlarımızdan (bunu kimse çevirip yanlış anlamasın!)... Haftaya benimkinden ayrılacağımdan söylüyorum...
Fena koyuyor valla...
Siz neden ayrılıyorsunuz?
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 11, 2010, 14:11:25 »
  Aynı fikirdeyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 11, 2010, 15:33:07 »
hangi insana o kadar para yedirirseniz oda sizin en iyi dostunuz olur :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #5 : Ekim 12, 2010, 09:59:54 »
Benim için hakiki bir dost gibi geliyor.İnanın arabaları bazı insanlardan daha çok seviyorum.Arabalarda kibir yoktur,bencillik yoktur,onlara sonuna kadar güvenebilirsiniz.İnsanlar maalesef öyle değiller.Evet kötü araba yoktur,daha iyisi vardır.Ama kötü insan çoktur.Allah hepimizi kötü,tehlikeli insanlardan korusun.
:alkis:
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 12, 2010, 10:08:14 »
bravo ama birde şöle birşey var at sahibinin altında kişnermiş derler kötü birisi olsan arabalarından memnun kalmazdın buda senin klasını gösteriyor
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 12, 2010, 15:41:15 »
Bence en unutulmaz olanı ilk göz ağrısı oluyor, hele birde baba parası değil de borç harç aldıysan....
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #8 : Ekim 12, 2010, 21:20:26 »
     İlk okuyuşta yanlış gibi gelse de aslında doğru bi tespit.. çünkü  insan algısıyla ilgili bişey bu. Eskiden Tofaş Kartal arabamız vardı, "tam aile arabası, jip gibi" derdik kartalın yanında Şahin daha genç işi Doğan ise nerdeyse spor araba hissi verirdi. Şimdi şahin ,doğan tarzı arabalar gördüğümde ; aracın içinde muhtemelen 4-5 tane genç, torpido gözünde biralar ,kollar bacaklar dışarda,sinyal vermeden makas ata ata yolda giden bi sürücü vs.. olacağını tahmin ediyorum. Yani arabalar değil aslında algılar karşılaştırılıyor.O yüzden en basit bi konu bile Golfçüler, Astracılar ,Aurisçiler gibi garip tartışmalara neden oluyor.Sonuç olarak arabanızı sevin, insanların ve araçların olmadığı bi gezegende en dandik araba teknolojinin son noktası gibi gelecektir ya da herkesin altında uçandaire olan bi gezegende bir Ferrari , tospağa arabası gibi gelecektir.
Will you live forever Ephialtes!!!