Gönderen Konu: yol bilgisayarı  (Okunma sayısı 1851 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
yol bilgisayarı
« : Ekim 10, 2010, 16:52:03 »
aracım gördüğünüz gibi hatcbak 2002....kasetçalar+yolbilgisayarı ekranı 2-3 aydır gel git yapıyordu..sonunda tamamen gitti...cihazı söktüm ama nereye müdahale etçem bi yardım bekliyorum...bilgi sahibi arkadaşların cevabını 4 gözle bekliyorum

Toyota Club Türkiye

yol bilgisayarı
« : Ekim 10, 2010, 16:52:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: yol bilgisayarı
« Yanıtla #1 : Ekim 12, 2010, 09:40:13 »
 Benim araçta 2006 hafta sonundan beri yol bilgisayarı ve müziksistemi ekranı ilk çalıştırmada yok 3-4 km gidince kendiliğinden açılıyor.Ne olduğunu anlayamadım.Çözüm bulursak haberleşelim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Ekim 12, 2010, 09:46:46 »
ikimizinde sorunu yanı bakalım nasıl başa çıkçaz ben araştırma içindeyim...haberleşiriz.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 12, 2010, 11:03:12 »
verilen bilgi doğrultusunda sunulacak tek çözüm; temassızlık olabilir,soket yerlerinin kontrolü yapılabilir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ekim 12, 2010, 11:09:48 »
sağol be dostum kendim de elektrik ustasıyım cihazı söktüm...12v devamlı geliyor o varken bile ekranın olmadığı oluyor....cihazın içindeki sorunu bulmam lazım...yardım bekliyorum elektronikçi arkadaşlardan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Ekim 12, 2010, 11:52:04 »
muhammet dostummm o sayfaları önceden gezmiştim....şaban ustaya ulaşmaya çalışıyorum cevap gelmedi henüz.....şu sorunumu çözmeliyim ya...herşey için servise mi gitçez...kesinlikle hayır da diretiyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ekim 14, 2010, 00:54:09 »
Sanayide öğlenden sonrayı geçirdim ama sonuç sıfır.Hatta daha kötü.3-4 km gidince yol bilgisayarı açılıp bütün fonksiyonları ile kullanılıyordu.Yapalım diye aldılar şimdi açılınca sadece on-of düğmesi çalışıyor sağ taraf hiç çalışmıyor.Üstelik yol bilgisarı için sökerken kenarlarıda deforme etmişler.Sadece sorun teypte diyorlar bir elektronikçiye götüreceğim.İnşallah hallolur ya.Ne beter şey bu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ekim 15, 2010, 00:06:32 »
Oda beceremezse panakam istanbula kargo görünür ne yapalım.Hiç olmazsa bir servisi varda gönderebiliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Ekim 15, 2010, 09:08:00 »
gürol hocam servis için acele etme ben birşeyler yaptım taktım şu an deniyorum...bakalım birdaha olmazsa sorunu çözdüm demektir....ayrıca cihazı kendinde sök tak yapabilirsin diye düşünüyorum...sitemizde nasıl sökülüp takıldığı var....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ekim 15, 2010, 11:40:55 »
evet erkan hocam varda nasıl söküldüğü benim corollada klima dijital değil ortadaki düğmenin altında vida varmış.Dün bunu bilmiyordum (sitede söküp takmada göstermiyor) bütün tırnakları çıkardım çekiyorum gelmiyor.Terin suyun içinde kaldım geri kapattım sonradan öğrendim vida olayını.Ama önce götürdüğüm sanayideki arkadaş duman etmiş aracı çizik izlerinden başka orada 2 tane düşmüş vida buldum yerine bile takmamış.Neyse senden haber bekliyorum sanırım artık teybi çıkarabilirim.Yapabileceğim bir şeyse ben yapayım hiç olmazsa zoruma gitmez iyice bozarsam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Ekim 15, 2010, 11:47:19 »
ok gürol hocam...olduğuna kanaat getirirsem ben sana cvp vercem...ayrıca mersin limişsin...eçen hafta silifkeye geldim...güzel yerler....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ekim 15, 2010, 14:48:00 »
Evet Erkan Hocam mersinliyim ama işim nedeniyle 16 yıldır nevşehirdeyim.Silifkenin Anamur tarafları deniz açısından çok güzeldir.Mersin tarafı artık eskisi kadar temiz değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ekim 18, 2010, 14:35:35 »
Kısmende olsa çözdük konsolu açtım elektronikçi yol bilgisayarını çıkardı 3 saat uğraştı bir devre taktı 7568 mi neymiş.Taktık çalışıyor.Sadece cd kısmı cd takmaya çalışınca tüm devreyi kapatıyor.Onu çözemedik dışında herşey normal.Erkan hocam sorununu tamamen çözdü galiba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #14 : Ekim 19, 2010, 09:04:54 »
evet gürol hocam...5gündür kullanıyorum...şu an normal...cihazın besleme kartındaki lehimlerin hepsini tazeledim...soketleri elden geçirdim....topladım taktım...şu an normal..inşallah tekrarlamaz diyorum:)))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Ekim 25, 2010, 10:07:35 »
gürol hocam yaşıyormusun sesin çıkmıyor...ben cihazın sorununu giderdim belki ama şu ön tarafı hiç bir zaman tamamen sökemedim..çok zorlandım tabiiki takarken..senin sökmüşlüğün varsa bilgilendirirsen sevinirim...(o fan düğmesinin altındaki vidayı sökmeme rağmen)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ekim 25, 2010, 23:52:04 »
 Ön konsol sökmek gerçekten sıkıntılı hocam.Biraz haşin davranmak gerekiyor.Ben plastik mektup açacağı kullandım kenarlarını kanırtınca çıkıyor şekilde gösterildiği gibi.Tam çıkaramadan teybi nasıl yaptın anlamadım ama.Zaman bulsam çıkarırı fotolardım senin için ama elektrik işlerinde anlıyormuşsun zaten sen yaparsın biraz cesaret sadece.Benimde cd çalışmıyor canım sıkkın olmazsa panacamamı göndersem diyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Ekim 26, 2010, 09:10:53 »
oldu gürol hocam bu sorundan kurtulmuş olduk..herkese teşekkürler....