Gönderen Konu: Yetti Gari...  (Okunma sayısı 1306 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Yetti Gari...
« : Ekim 09, 2010, 23:18:56 »
    Daha önce forumdan çekilmek istemiş, açtığım konuların silinmesini arz etmiş, tekrar görüşmemek üzere veda etmeye çalışmıştık ama hatrı sayılır arkadaşların sayesinde devam etmeye karar vermiştim ama artık kimsenin hatrını da göz önünde bulunduramayacak hatta bana yakışmayan, kendimi attırmaya gidecek hal ve hareketlerde bulunacağım, bazı kendini bilmez ....... yüzünden. Bundan sonra ben aranızda yokum. Birlikteliğimizde samimi olduğum yada görüşmek isteyen arkadaşlar ismailht@yahoo.com adresime mail atabilir, tel isteyebilir ve görüşmeye devam edebiliriz.  Buralara geldiğinizde de her konuda yardımcı olurum. Forumun tadı kaçmış...

Hakaret ediyorsanda ettiğin hakarete dikkat ediceksin abicim ağır ithamlarda bulunma kimse senin ailene birşey demedi seninde kimsenin ailesini karıştırmaya hakkın yok....

A.C.D.

Toyota Club Türkiye

Yetti Gari...
« : Ekim 09, 2010, 23:18:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Yetti Gari...
« Yanıtla #1 : Ekim 09, 2010, 23:24:57 »
İsmail abi sakin ol aman diyim noldu yavvv dur birazz ???
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #2 : Ekim 09, 2010, 23:48:39 »
evet bencede forum seyrini kaybetmiş durumdadır.
artık bende bu siteyi adreslerimden siliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 09, 2010, 23:51:31 »
Neler oluyor abıcım. Bırıde ne oldugunu yazsın sonra dagın haberı yok muhabbetı olmasın.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 10, 2010, 01:29:47 »
böyle demeyin abiler bak bizim de iştahımız kaçıyor sorun nedir yahu  ??
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 10, 2010, 08:57:04 »
hakket sorun ne

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 10, 2010, 09:17:52 »
Aslında sorun yok herşey olması gerektiği gibi İsmail abi biraz fazla alıngan o kadar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 10, 2010, 11:24:04 »
  Belli seviyeye gelmiş insanlar olarak herşeyi konuşabiliriz arkadaşlar, bunu zaten tüm üyelerimiz daha doğrusu arkadaşlarımız biliyor. Kaybetmek kolaydır ama iyi değildir.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ekim 10, 2010, 11:50:53 »
Alıntı
Hakaret ediyorsanda ettiğin hakarete dikkat ediceksin abicim ağır ithamlarda bulunma kimse senin ailene birşey demedi seninde kimsenin ailesini karıştırmaya hakkın yok....

A.C.D.

Ben kimin ailesine ne demişim. Hakaret ettiriyosun da. Hem neden üstüne alınıyorsun. Yarası olan gocunur.

Alıntı
Aslında sorun yok herşey olması gerektiği gibi İsmail abi biraz fazla alıngan o kadar..

Sorun var. Sorun sensin. Amacın ne çözmüş değilim. Alıngan olacak bi durumda söz konusu değil. Bende kabahat forumda sen olduğunu unutup paylaşımda bulunuyorum. Pardon...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 10, 2010, 11:55:30 »
İsmail Bey,forumda ................. ifadeniz,bizi ziyadesi ile üzdü.Hatırlı kişiler ile döndüm ifadeniz de üzücü.İnanın bu forum iyidir.Siz forumda efsane toyotacı olmuş birisiniz.Karadeniz gibi dalgalanmayın.Biraz sakin olunuz.Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 10, 2010, 12:00:42 »
Ya abartılmıyormu yetmezmi bukadar İsmail abi böyle şeyler için konu açmana gerek yok sadece sen değil kimsenin açmasına gerek yok eğer sorun vara sessizce usul usul giden gider.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 10, 2010, 13:11:43 »
Ben kimin ailesine ne demişim. Hakaret ettiriyosun da. Hem neden üstüne alınıyorsun. Yarası olan gocunur.

Sorun var. Sorun sensin. Amacın ne çözmüş değilim. Alıngan olacak bi durumda söz konusu değil. Bende kabahat forumda sen olduğunu unutup paylaşımda bulunuyorum. Pardon...

Öncelikle yaşınız benden büyük ve size veya birbaşka büyüğüme karşı saygımı hiç yitirmedim....

1.si öncelikle kendi mesajlarınızda kendinizle çelişiyorsunuz... Hem sorun sensin deyip hem yarası olan gocunur nedne üstüne alınıyorsun demek çok komik olmuş gerçekten :D

2.si madem ettiğin hakaretin ne anlama geldiğini bilmiyorsun kullanmayacaksın bilmediğin kelimeleri yukarıda ilk mesajında düzelttiğim yerdeki hakaret ne anlama geliyor insanın ailesine dokunuyormu dokunmuyormu bilmiyorsun demek ki...

3. benim seninle zaten bir problemim olamaz o derecede bir samimiyetimiz yok çünkü...  

Forum kurallarına uymayan bir şeyi kaldırmam sana göre benim seninle bir problemim olduğunu gösteriyorsa bu ayrı bi komikliktir buna da gülerim :D

He eğer konunuza müdahele etmememi diliyorsanız buda imkansız bu çifte standart olur burada 15 veya 17 yaşındaki bir üyemiz ehliyetsiz araç kullandı diye forumdan atılabiliyor ve ya ceza alıp herkes ona olumsuz yorum yapıyorsa bu kurallar sizin içinde geçerlidir...

Ve ve ve son olarak videoyu yönetici olarak ben değilde Murat Küden, Hakan Öztürk, Hakkı Saygılı ya da Alper Sınav yöneticimiz kaldırmış olsa idi onlarada o ağır hakareti yapabilecekmiydin sorarım sana ???

Evet bizler yani alt yöneticiler piyonuz amiyane bir tabirle ayak işlerine bakarız....

Ama unutulmasın zamanında yapılan bir hamle ile bir piyon savaş kazandırır....

Şimdi benden  her kafasına estiğinde gidicem diyenlere istediği olmadıpında cingar çıkaranlara tüm gocunanlara YETTİ GARİİİİ ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 10, 2010, 16:02:10 »
İsmail Hocam, sen de yöneticiyken ben dahil birçok kişinin mesajını siliyordun ama yukarıdaki ifadeyi kimse sana kullanmadı, yanlış mıyım? Daha geçen gün birileri kelime oyunu sayfasında benim mesajımı (hoşaf - kim neden alındıysa :) ) yine silmiş ama kimseye küfretmedim ;) Ayrıca en ufak bir şeyde ağzını bozuyorsun, (bkz. siyah arabana çarpan vatandaşa açık açık sövmen vs.) tamam bazen insanlar sinirlenir, hatta çok sinirlenir ama meslektaşın olarak sana naçizane tavsiyem lütfen insanlara karşı biraz daha hoşgörülü ol, bir eğitimciye "deyyus" ifadesini hiç yakıştıramadığımı da bildirmek isterim. Saygılarımla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 10, 2010, 20:26:00 »
:(
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem