0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sonumuz hiç hayırlı değil..kıyamet alametleri ortaya çıkmaya başladı...çok kötü günler bekliyor heralde bizleri...
negatif enerjiyle üstümüze çekmeyelim bu tür şeyleri cem yılmazın filmindeki gibi ''her şey güzel olacak''
Böyle şeyler normal, daha iki üç sene öncesinde küresel ısınma muhabbetleri çıkardılar, susuz kalacağımız söylendi, ama gördüğünüz gibi sürekli yağmurlu günler yaşıyoruz (İstanbul)
Akşam giderken radyoda haber dinlerken Meteorolojiden birisine bağlandılar bu konuyu sormak için. Böyle birşey yok. Sadece ortalam sıcaklı değerlerinden 2 derece daha soğuk olacak dedi. Bu da kışın yağmur yerine kar yağmasına sebep olabilir dedi.
beni gıdıklamaz, doğal gaz taktırdım
1000 yılın verilerini nerden buldu bunlar onu düşünüyorum .Sene 1010. Bugün hava sıcaklığı -15. Son 75 yılın en normal hava sıcaklığı.
Soğusun soğusunnnn, yağsın yağsınnnnn da Landcruiser'ımızı kullanalım:))))))))Bu arada meteoroloji uzmanları da nasıl sevinmiş anlatamam kıyamet kopacak diye..Arkada "The day after tomorrow" filminin görüntüleri, uzmanlar DONACAAAAZZZZZZ, 1000 YILIN SOĞUĞUUUUUUUUUUUUUU diye bas bas bağırıyor:))))) O kadar komikti ki tvde...