0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyota deyince aile sadece arabası satıyomuş gibi düşünüyor insanlar. halbuki ne güzel modelleri var.[/quote]Bu bütün dünyada böyle aslında, Supra'nın filmlerde çıkması ile biraz isim yapmaya başlamışlardı, umarım devam ettirirler. Bence yeni modellerin Türkiye'ye gelmemesinin nedeni herhalde daha çok bürokrasi, vergiler vs. gibi nedenlerdendir.
Bence maliyetlerden dolayı getirmiyor, celica.nın yada mr.ın normal motorlarıda var ve ülkemizde kulanılıyor, bahane olamaz bu, sedece maliyet esaslı düşünüyorlar. Getirdiği he rmodel için yedek parça stok maliyeti olacak birde eğitim vermesi gerekiyor tüm teknik elemanlarına bunlarda hep maliyet demek...[/quote] katılıyorum auto motor sports kataloğuna baktım kahroldum vw ile peugeot'un nerdeyse tüm modelleri türkiyeye gelirken toyota sayfalarındaki modellerin hemen hemen %25i falan anca geliyor buraya bu da biraz kolaya kaçmak bence sadece sorunsuzluk imaj zedelenmesin falan değill işler tıkırında risk almaya gerek yok düşüncesi
katılıyorum auto motor sports kataloğuna baktım kahroldum vw ile peugeot'un nerdeyse tüm modelleri türkiyeye gelirken toyota sayfalarındaki modellerin hemen hemen %25i falan anca geliyor buraya bu da biraz kolaya kaçmak bence sadece sorunsuzluk imaj zedelenmesin falan değill işler tıkırında risk almaya gerek yok düşüncesi [/quote]bencede risk almak istemiyorlar.şimdi de yaris sedanı Türkiye'ye getirmeyeceklerini açıklamışlar.fena bir araç değil halbuki...
Sabancının elinden alınırsa kime kalacak peki???[/quote]satışıda Toyota alacak...
Türk'ün varsın bazı modelleri gelmesin başkalarına para kazandırmaya meraklı değiliz.Distiribütörümüz Türk şirketi olması gerek..[/quote]Toyota'nın satışını düşmanım alsa yine Toyota alırım...