Gönderen Konu: 0 ARACIM İÇİN ÖNEMLİ BİR SORUM VAR ARKADAŞLAR  (Okunma sayısı 1394 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
0 alacağım aracıma  !!! takdirde elektronik aksamı garanti dışındadır diye bir şey tutturabilirler mi herhangi bir elektronik aksamında oluşacak sorun hallerinde.
GECECİ MUHASEBECİ

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: 0 ARACIM İÇİN ÖNEMLİ BİR SORUM VAR ARKADAŞLAR
« Yanıtla #1 : Eylül 27, 2010, 10:56:55 »
Adaş vallahi ben ne demek istediğini anlıyamadım !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 27, 2010, 11:02:12 »
chip yada tüp taktırmak istiyor herhalde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 27, 2010, 11:16:27 »
Mesut bey soruuzu tam olarak açıklayabilirseniz size en iyi şekilde yardımcı olunacaktır.sanrırım mesajı yazarken bi hata oldu ??
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 27, 2010, 11:31:05 »
Sorunuzun cevabı aracı size satmak isteyen  firma yetkilinizle konuşabilirsiniz. Aracın garanti kapsamında olmayan parçalarını detaylı biçimde öğrenebilirsiniz.. Hangi kullanım koşullarında garanti dışı olacağınıda görebilirsiniz ayrıca ve garanti kağıdınıda okumanızı tavsiye ederim...
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Eylül 27, 2010, 12:18:19 »
Adaş vallahi ben ne demek istediğini anlıyamadım !

kusura bakmayın dikkat işaretini koyarken asıl soru kaybolmuş,  dışarı da herhangi bir yerde alarm taktırmam durumunda aracımın daha sonraları elektronik aksamında bir problem meydana geldiğinde aracımı aldığım yer bana servis dışı müdahaleden dolayı garanti dışı kalmıştır diyebilir mi demek iştemiştim adaş abi.
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 27, 2010, 12:26:39 »
İ.....lik paraylı mı derler ya.Dışarda niye yaptırdınız biz size aynı malı daha pahalı takardık garanti ayağıyla diye yapabilirler.Taktırdıgınız alarmdan olmadıgını ispat ederseniz birşey yapamazlar.Kardeş bu garanti ayagına takılma istedigini taktır.Hatta dizel değilse tüpte taktır  :D :D :D
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Eylül 27, 2010, 12:30:26 »
Mesut aracının elektronik devresi aslnda alarm taktırman sonucunda garanti dışı kalır tabiki fakat bu biraz da seninle servis arasındaki dialoğunlada alakalı.muhabbetin biraz iyiyse sevisteki arkadaşlarla herhangi bir arıza sonucu ( ki allah göstermesin) aracının garantisini iptal etmezler bu 1
bide alarm fiyatı serviste okadar pahalı değil ve toyotanın alarmıda fena değil neder yetkili servis yerine dışardan düşünüyosun acaba artı özelliği olan bi markamı dikkatini çekti merak ettim?
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Eylül 27, 2010, 13:01:45 »
Mesut aracının elektronik devresi aslnda alarm taktırman sonucunda garanti dışı kalır tabiki fakat bu biraz da seninle servis arasındaki dialoğunlada alakalı.muhabbetin biraz iyiyse sevisteki arkadaşlarla herhangi bir arıza sonucu ( ki allah göstermesin) aracının garantisini iptal etmezler bu 1
bide alarm fiyatı serviste okadar pahalı değil ve toyotanın alarmıda fena değil neder yetkili servis yerine dışardan düşünüyosun acaba artı özelliği olan bi markamı dikkatini çekti merak ettim?

yok yağız kardeşim toyotanın kini kötülediğimden değil sadece ben muhasebeci olduğum için mükelleften parayı kurtarma operasyonumla ilgili o yüzden. hem ticaret hem ziyaret mükellefi yani teşekkür ederim.
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 59 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Eylül 27, 2010, 13:05:35 »
yok yağız kardeşim toyotanın kini kötülediğimden değil sadece ben muhasebeci olduğum için mükelleften parayı kurtarma operasyonumla ilgili o yüzden. hem ticaret hem ziyaret mükellefi yani teşekkür ederim.

ozaman Mesut sen tam iki arada bi derede kalmışsın yaaa Allah yardımcın olsun :(
bu alacak muhabbetleri aaaah ahh