0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bunların hangisi 1.6 hangisi 1.3.araçların orjinal lastik-jantlarıyla veya yaylarıyla oynanmadıysa, 1.6 olanın yay tansiyonları daha düşük olabilir diyeceğim, başka bişey gelmiyor aklıma...
Gri olan 1,3 xe yeşil olan 1,6 xei spesial
1.6 iyidir.Yeni aracınız hayırlı olsun.
1.3 olan daha yüksek duruyor sanki, veya foto yanılgısıdır...
araban hayırlı uğurlu olsun zeynel abi... ikiside birbirinden temizmiş maaşallah... senin dediğin gibi 1.3 te yakıt ve performans konusunda hayal kırıklığına uğramadım hiç...belkide senin araçta bi problem vardı...yada benim önce 1.6 kullanıp ondan sonra yorum yazmam lazım
Tekrar söylüyorum, ikisi de orijinal halde kullanıldıysa 1.6 jant farkından dolayı daha yüksektir...
Hayırlı olsun Zeynel. Kazasız belasız bin inşaallah.
Zeynel abi öncelikle aracınız hayırlı olsun, bende senin gibi, 1.3 ve 1.6 arasındaki farkı merak ediyodum, amcamda 1.3 xl sanırım, bendeki de 1.6 xli, yan yana durduklarında onun aracı daha yüksek duruyor, kasa olarak bir farklılık yok tabi, yokuşlarda daha iyi anlaşılıyo 1.6 nın farkı
http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/97-toyota-corolla-tum-modellerin-teknik-ozellikleri/Araçlarınızın tüm bilgileri linkteki konuda mevcut arkadaşlar, imageshack sitesinde açılan resmin üstüne tıklarsanız orijinal boyutuyla net olarak inceleyebilirsiniz Bu arada geçte olsa hayırlı olsun Ayrıca yerden yükseklikleri hepsinin aynıymış 150 mm