0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
53.000 TL biraz yüksek gibi sanki. Bende de 36.000 km.de 1.6 tam otomatik benzinli 2010 model Corolla Elegant (sadece sağ arka çamurlukta sürtmeden dolayı boyalı) var bugün satsam herhalde 53.000 TL yazmazdım. Ara sıra bakıyorum araç satış sitelerinde çok farklı fiyatlar var ama yüksek fiyattaki araçlar duruyor uzun süre.
Araçlar arasında ciddi bir fark yok..sınıf vs.. eğer manuelden otomatiğe, benzinliden dizele geçme isteği gibi bir durumunuz yoksa ve daha da önemlisi aracınızdan bir rahatsızlığınız yoksa değiştirmeyin derim.. Maddi durumunuzu bilmiyorum tabi ki ama şu an malumunuz üzere ülke karışık, şu an stabil kalma, kemerleri sıkma zamanı..
Astra j 1.4 turbo düşünmeden temizini bulursanız alın. Lpg ile de uyumlu motor. Çok zevkli. O fiyatlara çıkabilsem alacağım nadide araçlardan. Otomatiğini bulursanız o daha iyi olur.
Demirhan, yılbaşından sonraya kalacak gibi.. astra j 1.4 T lardan kullananlar yakıtı haricinde çok memnun. şuanda tam istediğimi alamıyorum, onun için en azından 5-6 ay daha bekleyecem.
corolla 2011 1.4 elegant manuel araç aldım.aracın kullanımı hantal geldi.daha hafif bi araçla değiştirmeyi düşünüyorum.aracımda hasar kaydı düşük.kaporta 2parça hariç orjinal.ilana koysam çabuk satılır mı?daha önce kia cerato aracım vardı zor satmıştım.corollanın 2. eli nasıldır çabuk ve değerinde satabilirmiyim