Gönderen Konu: bayram turu ve kim nereye?  (Okunma sayısı 4094 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: bayram turu ve kim nereye?
« Yanıtla #40 : Eylül 01, 2010, 16:42:48 »
abooo etli ekmek ecevit çorbası tirit yiyin benim yerime...

Ne demek Hande hanım, fırsat bulursam hepsinden yerim. :)

bunları saymış ben olsam yerdim :P :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 01, 2010, 16:42:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 01, 2010, 16:47:50 »
bunları saymış ben olsam yerdim :P :D
Oruçluyum yeme işini sonraya bırakmak lazım :)
 Bende ne bulursam yiyeyceğim zaten :)
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Eylül 01, 2010, 16:58:28 »
sevgili hemşerim işine karışmak gibi olmasın ama bolu sakarya üzerinden gitmektense ankara izmit hattını direk geç otobandan yaklaşık 3 saatte gidebileceğin bir yol belki biraz uzun ama şehirler arası yollarda uğraşmaktan iyidir.genede senin bileceğin şey hayırlı yolculuklar.
Yok estafurullah ne karışması. Aslında yolları tam bilmiyorum.Sizinde yorumlarınızı almak için yazdım tek tek. Bu yol kısa ama ne durumda virajlımı falan bilemiyorum. Bolu tünelinde çok kazada olduğunu tvde falan duyuyoruz. Sizin dediğiniz gibi yapayım o zaman tekrar teşekkür ederim :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 01, 2010, 20:44:44 »
Herkese hayırlı yolculuklar iyi tatiller arkadaşlar. Ben Elazığdayım yine nasipse kurbana gün sayacağız, ama Pertek'e doğru uzanabilir bi kaplıca duyumu aldımda.
TOYOTA COROLLA 1998 1.6 XEİ 267.000 KM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #44 : Eylül 01, 2010, 21:40:10 »
Yok estafurullah ne karışması. Aslında yolları tam bilmiyorum.Sizinde yorumlarınızı almak için yazdım tek tek. Bu yol kısa ama ne durumda virajlımı falan bilemiyorum. Bolu tünelinde çok kazada olduğunu tvde falan duyuyoruz. Sizin dediğiniz gibi yapayım o zaman tekrar teşekkür ederim :)
geçen sen bende bolu dağından inmiştim et yemek için pişman oldum dön babam dön eskiden nasıl gidiyorlarmış valla kolay gelsin ben şahsen otobandan çıkmam sonuçta polisle uğraşmadan trafikte boğuşmadan girip çıkıcaksın otobandan birde izmitte nereye gitmeyi düşünüyorsun çıkışı çok izmitin köseköy tarafından çıkarsan izmitin adapazarı tarafına kalır otogar tarafından çıkarsan kandira şehir merkezi bursa tarafına körfezden çıkarsanda istanbul tarafına kalır hiç gelmediysen izmite dikkat et şehir içi yollar değişti mazallah yolu kaçırdınmı şehir içine girmen çok zor oluyor bazen ben bile karıştırıyorum birde kgs yada ogsde yeteri kadar ücret olsun ankara izmit en son 11tl falan olması lazım tünelden
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #45 : Eylül 01, 2010, 21:43:30 »
antalyaya kış gelmez hasan abi rahat ol :) kazasız belasız yolculuklar olsun inşallah

valla ne biliyim geçen sen sel  falan oluyordu eğer yağmur falan yağarsa tatil zehir olur.biz gittiğimizde kesin yağar.geçen senelerde izmir seferihisara gittik yandı.meryen ana ya çıktık selçukta orada yandı ayak basmaya korkar olduk sağa sola
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Eylül 04, 2010, 00:44:35 »
son 2 günnn :) ACD abi sen eskişehirdemisin şimdi :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Eylül 04, 2010, 00:50:12 »
tabiki sivastayım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #48 : Eylül 07, 2010, 09:36:18 »
Her Bayram Olduğu Gibi Çorum dayım Ve Hayatımda Geçirdiğim En Yoğun Bayram Olacağına %100 Garanti Veriyorum Ve Bekle Beni ÇORUM Ben geliyorum!!!! :P
Özledim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Eylül 07, 2010, 09:38:21 »
1-2 tatil 3 messaii :) evde geçecek...
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Eylül 07, 2010, 12:05:18 »
son 2 günnn :) ACD abi sen eskişehirdemisin şimdi :D

malesef Düzceye kaçtı :/ bende bayramın son günü gelirim nezamana kadar burdasınız ???
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Eylül 09, 2010, 15:13:56 »
vee Eskişehirdeyim :D dün arefede kocaelindeydik gece geldik. ama otobüsle hep. aracı alamadık. Ercüü tülaştom mu ne var burda vişne evleri var ordayım :D