0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Musttyyyyyyyyyyyy sana her yol A.C.D. görünüyor.... Haber vermezsen Düzcede yolunu keserim hertürlü kaçarın yok ona göre
Ona her yol A.C.D ve Ercü gözküyor
Ercü senle kesin görüşürüz çünki 1 hafta rahat kalıcaz bayramda dahil Eskişehir de
Abii benzin yeterse geliriz
benimle kesinse A.C.D.'den kaçamazsın beraber geliriz A.C.D. eskişehirde ben burda A.C.D. gören masum eskişehirliyim
Anaaammmmmmm ahh efsanemle gelecektimki clio ile şimdi karşınızda gerçi iyi araba açarız klımamızı ohh bayramda full eskişehirdeyim
efsanede yohhhmiiii? olmasın canım eskide omu varmış ACS iyidir
yoqq qardas bu ne olum düzgün yazana
beyler beyler inş pazartesi yola çıkacağız şimdilik güzergah şöyle. Kayseri-Ankara.Ankaradan İzmit e gideceğiz(ince bir iş var ) İzmit ölçtüğüm kadarı ile Bolu Sakarya üstünden daha kısa. o yüzden ordan gideceğiz. İzmitte 1 gün kaldıktan sonra Direk Eskişehire gideceğiz Arkadaşım oralı zaten ailesinini çoğu odunpazarında ikametgah etmektedir.. Fakat yolculuğumuzu arkadaşın cliosu ile yapacağız babama araç lazım oldu efsanemle yola gidemeyeceğiz
Bizde kısmetse Kastamonu'ya gideceğiz. İkizlerle ilk uzun yol denememiz olacak. Düzce sayılmazsa. Arabaya inşallah sığabiliriz. Portbagaj düşündüm ama o da bayağı pahalı. Herkese hayırlı yolculuklar, kazasız belasız yolculuklar.
şimdilik ankaradayım arifeye kalmaz izmite geridönücem bayramda eş dost ziyareti ardındanda senelik izin için antalya kemere 3 aile yolculuk başlıcak inşallah kazasız belasız (inşallah bayram sonrası havalar iyi olurda tatilimi iptal etmek zorunda kalmam.antalyalı arkadaşlarla iletişime geçicez artık)
abooo etli ekmek ecevit çorbası tirit yiyin benim yerime...