Toyotaclubtr benim ilk defa adam gibi üye olduğum bir forum.. 96 model 1.3 düplü corollamız sorun verince internetten araştırmaya başladım.. İlk başta başka bir toyota forumuna üye oldum.. Ama siteye gıcık olduğum için, ileriki zamanlarda devam etmedim.. Başka arayışlardayken toyotaclubtr'yi buldum.. Gerçekten çok seviyeli geldi yazılanlar ve boş konuşmalar değildi.. Üye oldum. İlk başta Türkay'ın kafasına dayadığı benzin pompası ilgimi çekti ve tabi ki farları.. Forumda yazılan bir sürü mekanik konular ve ilginç modifiyeler gördüm, hergün düzenli olarak girip okumaya başladım...
Sonra buluşmalar bölümü ilgimi çekti. Öyle internetten biriyle tanışıp, kaynaştığım olmamıştı daha önce. Fotoğraflara baktım ve imrendim açıkçası. Cidden hoşum gitmişti. Veee birgün , galatasarayın avrupa maçı için hazırlanıyorduk arkadaşlarla.. Odtü a1 kapısında arabaya bayrak falan asarken baktım bir corolla geliyor.. 17 jantlar, angel eye farlar, güm güm müzik falan.. Şöyle sert sert kesmeye başladım.. Baktım , içindeki de beni kesiyor.. Yavaşladı baya, o bana ben ona bakıyorum.. Yavaş yavaş , kesişe kesişe geçti gitti.. Sonra baktım ve durdum.. Lan bu Türkay değil miydi

Sonra tabi forumdan yazdım Türkay'a , o sen miydin diye.. O da bana aynı şekilde o sen miydin deyince, öyle bir görüş(!)müşlüğümüz olmuştu

Sonra tabi buluşmalara katıldım, biiiiiirrrr sürü arkadaş edindim ve bu arkadaşlıklar forumu aşarak , gerçek arkadaşlığa dönüştü..
Bu başlığı niye açtım bilmiyorum ama içimden geldi.. Neyse iyi geceler