0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar öncelikle slmlar rolantide titreme var çözemedim hala her usta birşey degiştiriyor benzinde titreme yapmıyor ama gazda araba komple oynuyor nedir bilgisi olan varmı yardım edınız birde uğultu var motorda bu nedir neden yapar uğultuyu corona 93 titreme
Hımmmmm, foruma sadece sorunlarını yazan bir arkadaş daha , bugüne kadar attığınız toplam mesajlara baktımda sadece 13 adet mesajınız var ve sadece titreme konusunda hep yardım istemişsiniz ! birazdaha sosyal olsanız daha hoş olmazmı ? biz burda sizin sorunlarınıza yardımcı olmak için hazır bekleyen bir ekip değiliz ne yazıkki, burası bir forum sadece, toyota sorun merkezi değil !
ayrıca slmlar nedir , Türkçemizde böyle bir kelime yok sanırım değilmi ?
Arkadaşlar benim bir sorum olacak. 1,5 sene önce yağ yaktığı için özel serviste motor yaptırdım. sonra araç arıza lambası hata verdi vvtı motor sensörü dediler değiştirdik. bi süre sonra yine ışık yandı yine vvtı motor sensörü dediler. yeni değiştirdiğimi söyledim. yetki servis bana " araç lpgli parçalar garantiden çıkar" dediler.bu sefer değiştimedim. ara sıra lamba yanıp sönüyor. bazan 1 hafta boyunca yanıyor bezen 1 ay yanmıyor. servis bu arıca için bu sefer eksantrik mili pozisyon sensörü dediler. Ama işin garip tarafı 1,5 yıldır süren bu araza ışı yanmasına rağmen araç hiç tık demeden çalışıyor. bu konuda bana yok gösterebilecke biri varmı? saygılarımla