Gönderen Konu: toyota hayat onda ama  (Okunma sayısı 1980 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: 0-
toyota hayat onda ama
« : Ağustos 27, 2010, 00:07:50 »
arkadaşlar öncelikle slmlar rolantide titreme var  çözemedim hala  her usta  birşey  degiştiriyor  benzinde titreme yapmıyor ama  gazda araba komple oynuyor nedir bilgisi olan varmı  yardım  edınız birde uğultu var motorda  bu nedir neden  yapar uğultuyu corona 93 titreme

Toyota Club Türkiye

toyota hayat onda ama
« : Ağustos 27, 2010, 00:07:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota hayat onda ama
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2010, 08:32:24 »
Gaz akış değerlerini ölçtürdünüzmü? Az gaz geliyorsa (sorun sadece gazda diyorsunuz) araç titrer.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 27, 2010, 09:13:01 »
arkadaşlar öncelikle slmlar rolantide titreme var  çözemedim hala  her usta  birşey  degiştiriyor  benzinde titreme yapmıyor ama  gazda araba komple oynuyor nedir bilgisi olan varmı  yardım  edınız birde uğultu var motorda  bu nedir neden  yapar uğultuyu corona 93 titreme

Hımmmmm, foruma sadece sorunlarını yazan bir arkadaş daha , bugüne kadar attığınız toplam mesajlara baktımda sadece 13 adet mesajınız var ve sadece titreme konusunda hep yardım istemişsiniz ! birazdaha sosyal olsanız daha hoş olmazmı ? biz burda sizin sorunlarınıza yardımcı olmak için hazır bekleyen bir ekip değiliz ne yazıkki, burası bir forum sadece, toyota sorun merkezi değil !

ayrıca slmlar nedir , Türkçemizde böyle bir kelime yok sanırım değilmi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 27, 2010, 09:18:00 »
Hımmmmm, foruma sadece sorunlarını yazan bir arkadaş daha , bugüne kadar attığınız toplam mesajlara baktımda sadece 13 adet mesajınız var ve sadece titreme konusunda hep yardım istemişsiniz ! birazdaha sosyal olsanız daha hoş olmazmı ? biz burda sizin sorunlarınıza yardımcı olmak için hazır bekleyen bir ekip değiliz ne yazıkki, burası bir forum sadece, toyota sorun merkezi değil !

dedektifim benim :))))

ayrıca slmlar nedir , Türkçemizde böyle bir kelime yok sanırım değilmi ?

+1 

aslında bu tarz konuşmalar forum içerisindeki tecrübeli kişilerce de çok yapılıyor, bu tazrzı gören kendi tarzınıda oluşturuyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 27, 2010, 09:35:21 »
Ayrıca Muhammet abi başlıkta çok enteresan :D

Toyota hayat onda ama :D :D

onun orjinali Hondaaa hayat ondaaa değilmiydi :D

http://www.hondahayatonda.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #5 : Ağustos 27, 2010, 21:16:20 »
Süper yakalamış Mesut arkadaş...
O aslında "Toyo-toyota Toyo-toyata çıkarım senle her yola" olacaktı.
2011 Corolla Elegant, d4d, Kar Beyazı, İçi Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #6 : Ağustos 29, 2010, 12:54:51 »
 :alkis:toyota cıkalım senle her yola kalmazsın sen hiç yolda arkadaşlar form da  yeniyim  kulanımı pek  bilmıyom forumu arkadaş  önerdi   bukadar  ögrendım kusura bakmayın  ben murat ankaradan 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #7 : Ağustos 30, 2010, 14:49:48 »
Arkadaşlar benim bir sorum olacak. 1,5 sene önce yağ yaktığı için özel serviste motor yaptırdım. sonra araç arıza lambası hata verdi vvtı motor sensörü dediler değiştirdik. bi süre sonra yine ışık yandı yine vvtı motor sensörü dediler. yeni değiştirdiğimi söyledim. yetki servis bana " araç lpgli parçalar garantiden çıkar" dediler.bu sefer değiştimedim. ara sıra lamba yanıp sönüyor. bazan 1 hafta boyunca yanıyor bezen 1 ay yanmıyor. servis bu arıca için bu sefer eksantrik mili pozisyon sensörü dediler. Ama işin garip tarafı 1,5 yıldır süren bu araza ışı yanmasına rağmen araç hiç tık demeden çalışıyor. bu konuda bana yok gösterebilecke biri varmı? saygılarımla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Sanat İçin Soyunurum
« Yanıtla #8 : Eylül 02, 2010, 03:10:51 »
h
Arkadaşlar benim bir sorum olacak. 1,5 sene önce yağ yaktığı için özel serviste motor yaptırdım. sonra araç arıza lambası hata verdi vvtı motor sensörü dediler değiştirdik. bi süre sonra yine ışık yandı yine vvtı motor sensörü dediler. yeni değiştirdiğimi söyledim. yetki servis bana " araç lpgli parçalar garantiden çıkar" dediler.bu sefer değiştimedim. ara sıra lamba yanıp sönüyor. bazan 1 hafta boyunca yanıyor bezen 1 ay yanmıyor. servis bu arıca için bu sefer eksantrik mili pozisyon sensörü dediler. Ama işin garip tarafı 1,5 yıldır süren bu araza ışı yanmasına rağmen araç hiç tık demeden çalışıyor. bu konuda bana yok gösterebilecke biri varmı? saygılarımla

hakan eğer sorun mekanik olsaydı 1.5 yıl içersinde aracına zarar verirdi diye düşünüyorum. Bana sorarsan problem beyinsel, yazılım güncellemesi ve tüm yazılımların tekrar yüklenmesiyle sorun giderilebilir.

uşak bi soru sormuş :) cevaptan başka herşey gelmiş. ama arkadaşlar haklı. biz bilgilerimizi paylaşıyoruz burada. soruna gelirsek, biraz daha geniş bilgi vermen gerekli. benzindeyken rolanti kaçta gazdayken kaçta tüpün markası. ama bana sorarsan yine tüpün beyninde sıkıntı var
Corolla 1.6 Terra 2003

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 02, 2010, 04:02:25 »

Hakan bey,

Öncelikle forum kuralları gereğince kendinizi tanışma alanında tanıtmanız ve profil bilgilerinizi doldurmanız gerekmektedir.

Sorununuza gelince, eğer özel serviste motor yaptırdıysanız zaten araç garantisi kalmaz. Yalnız parça garantisi söz konusu olunca aracın tüplü olup olmadığının bir ilgisi olmaması gerekiyor çünkü lpg sistemi ile alakalı bir parça değil. Gaz temas etmiyor vs. Satarken söylediler mi ki LPG garanti dışına çıkartır diye?

Işık 1,5 senedir yanıyor ise yani parçayı aldığınızdan beri, keşke parça ışık yandığı gibi gitseydiniz. 1,5 yıl sonra nereden aklınıza geldi servise gitmek.