Gönderen Konu: 93 coronacılar iletişim lüten rolantide titreme lpg de  (Okunma sayısı 1524 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: 0-
93 coronacılar iletişim lüten rolantide titreme lpg de
« : Ağustos 27, 2010, 00:00:47 »
arkadaşlar öncelikle slmlar rolantide titreme var  çözemedim hala  her usta  birşey  degiştiriyor  benzinde titreme yapmıyor ama  gazda araba komple oynuyor nedir bilgisi olan varmı  yardım  edınız birde uğultu var motorda  bu nedir neden  yapar uğultuyu

Toyota Club Türkiye

93 coronacılar iletişim lüten rolantide titreme lpg de
« : Ağustos 27, 2010, 00:00:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 93 coronacılar iletişim lüten rolantide titreme lpg de
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2010, 00:33:26 »
adaşım lütfen kuralları bi oku, sorununa acil çözüm bekliyorsun belli ama bu iş böyle olmaz, tamamen aynı 2 mesajı sırf dikkat çeksin diye  2 ayrı başlık altında yazman doğru değil. lütfen yöneticilerden yardım al ve konunun birinin silinmesini sağla...

birde profil bilgilerini eksiksiz doldurursan daha rahat iletişim kurabiliriz...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 27, 2010, 00:39:39 »
sorunun senin de söylediğin gibi lpg sisteminde, başka biyerde arama, lpg sistemi sıralı mı yoksa mikserli mi? sıralı ise ayarsız olabilir, enjektörler arızalı olabilir, enjektörden çıkan ve manifolda giden hortumlardan biri yerinden çıkmış(benim sorunum buydu) veya yarılmış-yırtılmış bile olabilir. lpg servisine git ve sistemi komple elden geçirt. konu çok ciddi daha büyük sorun çıkarmadan bi çözüm bulman gerekir. bir de dediğim gibi şu konu kargaşasından kurtulmamız için bi adım at lütfen...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #3 : Ağustos 31, 2010, 22:37:07 »
bu gün    milano servisine  gittim   yine  motorcuda  yanındaydı  baktılar  yeni  degışen  bujılerı yeniden  degışcez  bu  bujıler bunun degıl  dedıler  sinir oldum 2 haftada  10 ustaya gittim  adamlar  bu  degıl şu  dıyor  neyse  onu  ben bir  şekılde  cözdüm  japoncuda  adamlar  usatalık  kalmamış  ben   bakım dedım    evın otoparkında bir tane  parmak genışlıgınde boru var  lboşta  bakalım ona    ne diycekler  yarın baktırcam   büyk ıhtimalle  ondan sebep titreme  var   dengesiz  calışma  var     hayırlısı bakalım paylaşıcam sizlerle ıyı  günler