arkadaşlar 1.5 senedir avensis kullanıyorum. cam filmi taktırdım ve onun gecesi ön camıma taş çarptı ve kırıldı.. kaskodan değişim yaptırdım ve ogünden sonra ön camdan rüzgar sesi almaya başladım 60km ve sonrasında.
tabiki tekrar servise götürdüm ve test sürüşüne çıkıp düzeltiklerini söylediker. ayrıcada kelebek camlarından ses geldiğini ve kelebek camlarının fitillerinide değiştirdiklerini söylediler..
şimdi ise ön camda sorun yok ama yolcu tarafından rüzgar sesi alıyorum 120 km civarı. bu durum beni çok rahatsız ediyor.
kelebek camlarının fitillerinin değişmesine ve kapı ayarlarının yapılmasına rağmen belirili bir rüzgar sesi alıyorum 100km yi geçtikten sonra
ufak kelebek camlarımdada film çekili acaba bu ses film yüzünden midir yoksa kelebek camı tam oturmadımıda bu oluyor. çünkü fitiller daha yeni değişti anlamış değilim...
yeni avensislerine film yaptıran arkadaşlar acaba kelebek camlarından belli bir sürat sonrası rüzgar sesi alıyormusunuz? film çektirmeyen arkadaşlarda bilgi verirse sevinirim

şimdiden teşşekkür ederim...