0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
istedigin herseyi danısabilirsin elbette aktarırım bildiklerimi, folyo degil plakanın altı bildigin reklamclardaki naylon olandan, sana bi ipucuda vereyim sadece kaputtaki iki izin ortasını yapsaydın daha tatlı olurdu(orta kısımı)...[/quote]eyvallah. sağolasınfarların üst kısmına da folyodan far kaşı gibi bişe yaptırma niyetim vardı; kaput böylece alt hava girişiyle birleşecekti..o fikir hala da var kaputu zaten reklamcıda yaptırdım..hepsi folyo diye geçiyo sanırım.angeller çok büyük olmamış mı senin ama gece süper durur o ayrı ses sist. fln var mı?
angeller çok büyük olmamış mı senin :)ses sist. fln var mı?[/quote]Resimde angellar parladıgı için dagılıyor, gelip burda benim yarisi gorunce birbirini durtenleri gormelisin ewt sistemde var
cihan aracın çok hoş olmuş kazasız belasız inşallah bide bu angel olayını nasıl hallettin tam olarak bi açıklarsan sevinirim [/quote]Teşekkurler Demir...farı acarken suda kaynatmaya gerek yok bi kişi kapapı esnetirken bi kişide aradaki mastiği hafif hafif kesicek,ben angelın elektriğini parklardan aldım, zemine angelları yapıstırırken silikon kullanmamalısınız en saglamı çift karışımlı yapışıtırıcı şimdiye kadar bayagı bi söküldü angel'ın balansıda sıgmıyor farın icine bu yuzden motor kaputunu acınca gozukuyorlar