Gönderen Konu: iki aksesuar sorusu  (Okunma sayısı 3218 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
iki aksesuar sorusu
« : Nisan 18, 2006, 17:52:02 »
Merhaba iki aksesuarı kullananlarda görüş alacağım.
Corolla için dikey bagaj filesi kullanıyor musunuz. Yararlı oluyor mu? Bir çok süprüntünün bagajda saga sola çarpması fikri iyi gelmiyor. Bir de yatayı varmış ama herhalde dikey duran kese gibi açılıp içine alet edevat yerleştirilebilyor.
Bir de door sill (kapı eşiği) düşünüyorum taktırmayı. corolla'ların kapı girişi çok yalın bırakın aydınlatmayı bir metal eşik olsa iyi olurdu diyorum. Sordum ama toyota'nın orjinal eşiği metal görünümli plastikmiş memnun olan / takan / kullanan var mı?

Toyota Club Türkiye

iki aksesuar sorusu
« : Nisan 18, 2006, 17:52:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
iki aksesuar sorusu
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2006, 12:55:19 »
bagaj filesi almak bence gereksiz eğer amacınız bagajdaki eşyaların kaymamasıysa... bagajda halkalar olur 2 şer tane sağ ve sol kenarda 2 tanede yükleme eşiğinin altında... piyasada satılan ucu kancalı lastiklerden alıp onlara geçirdiğiniz zaman zaten eşyalarınızı sabitleyebilirsiniz... eğer dahada olmuyorsa benim gibi bir tane plastik kutu alın herşeyi onun içinde doldurun ve lastiklerle kutuyu sabitleyin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
iki aksesuar sorusu
« Yanıtla #2 : Nisan 22, 2006, 20:30:19 »
Alıntı yapılan: Çağrı Soylu
bagaj filesi almak bence gereksiz eğer amacınız bagajdaki eşyaların kaymamasıysa... bagajda halkalar olur 2 şer tane sağ ve sol kenarda 2 tanede yükleme eşiğinin altında... piyasada satılan ucu kancalı lastiklerden alıp onlara geçirdiğiniz zaman zaten eşyalarınızı sabitleyebilirsiniz... eğer dahada olmuyorsa benim gibi bir tane plastik kutu alın herşeyi onun içinde doldurun ve lastiklerle kutuyu sabitleyin
[/quote]
bagaj filesi sanırım Sedan için yok. Çünkü herhangi bir kanca bulamadım arka farların olduğu yerde. Aksesuar müdürü de konfirme etti. Yatay olur ancak sedan'e dedi.
Çok ilginçtir bu belirttiğim ışıklı kapı eşiği GArantiyi BOZMAZ dedi. Sadece kapı butonlarından birer hat çekmek gerekir dedi eğer hoşunuza gittiyse alın dedi. Tabi ki sadece lafla bu işe kalkışmam bir yazılı kağıt almam gerekir garnti konusunda. Serviste yapmıyorlar elbette ama başka yere de götürmeye zaten kıyamam dertsiz başımıza dert de almaylım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
iki aksesuar sorusu
« Yanıtla #3 : Mayıs 03, 2006, 18:42:14 »
Alıntı yapılan: Ziya Alkan
bagaj filesi sanırım Sedan için yok. Çünkü herhangi bir kanca bulamadım arka farların olduğu yerde. Aksesuar müdürü de konfirme etti. Yatay olur ancak sedan'e dedi.

[/quote]
Gerçi bunu görünce yukardaki sözümü geri alıyorum
[url]http://img.villagephotos.com/p/2006-1/1138265/carg.JPG[/url]

demek sedan için kesin var ama belki türkiye'deki modellere uygununu getirtmiyor Toyotasa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
iki aksesuar sorusu
« Yanıtla #4 : Mayıs 05, 2006, 13:12:57 »
Alıntı yapılan: Levent Sevim
Kapı eşiği kaplaması eteklerin iç taraflarına yapılmıyormu ya?Garantiyle ne alakası var onu anlamadım..

dikey bagaj filesi vardı sedana da bi ara..
[/quote]
ışıklı olanları sorun yaratabilir diye düşündüm elektrik sistemine girmek gerektiğinden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
iki aksesuar sorusu
« Yanıtla #5 : Haziran 12, 2006, 10:23:15 »

Eveet sonunda taktım bagaj filesini. Nasıl güzel durmuş mu?  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
iki aksesuar sorusu
« Yanıtla #6 : Haziran 19, 2006, 16:44:53 »
Anlaşılan kimse beğenmedi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.toyotasa.com.tr
iki aksesuar sorusu
« Yanıtla #7 : Haziran 19, 2006, 17:05:52 »
gayet güzel olmuş, güle güle kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
iki aksesuar sorusu
« Yanıtla #8 : Haziran 27, 2006, 13:41:49 »
Alıntı yapılan: Furkan Özsöz
gayet güzel olmuş, güle güle kullan
[/quote]

teşekkürler!    Kapı eşikleri de bugün geldi, sıra onları da takmakta.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
iki aksesuar sorusu
« Yanıtla #9 : Temmuz 13, 2006, 13:40:40 »
Alıntı yapılan: Levent Sevim
hayırlı olsun iyi olmuş.
[/quote]
mehmet, ebay'den aldim ben de, hem de senin adamdan. Ama tam yapismadi nedense. hala biraz esniyor. ozellikle kenar taraflarinda biraz problemli. Birini cikarip 3M cift tarafli alip yeniden taktim biraz faydasi oldu. Ayrica kenarlarindaki lastikler de cikmaya egilimli ikide bir yerine oturtmak zorunda kaliyorum. Ama gorunusleri Super!.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
iki aksesuar sorusu
« Yanıtla #10 : Ağustos 11, 2007, 16:38:41 »
valla kardeşim ben 2008 corollama corolla yazılı krom kaplama yaptırdım kapı eşiğime çokda hoooş durdu
düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senın beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum[/colo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
iki aksesuar sorusu
« Yanıtla #11 : Ağustos 11, 2007, 16:42:24 »

hani resim nerde?

Alıntı yapılan: Ziya Alkan
ışıklı olanları sorun yaratabilir diye düşündüm elektrik sistemine girmek gerektiğinden.
[/quote]