0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evren hocama katılıyorum. 1.0 motor yaris 1.4 polo veya 1.3 yaristen çok yakar.bizim yarisin ortalama değeri 7 lt/100 km yanılmıyorsam yani 0,250 krş buda hiç makul değil. bence wolkwagende en az toyota kadar sağlamdır. bir karşılaştırma yaparsak. polonun sağ cam kaldırma düğmesi 65 TL. geçen hafta aynı düğme yaris için sordum 95 TL dedi. Toyotanın parçası hiçte ucuz değil.Önemli olan alacağınız aracın bakımlı olması. tüplü 2000-2001 polo trendline 100.000 km altı kazasız bulabilirsen bence en iyi seçimi yapmış olursun.
ugur aslında lpg ve yarisle ilgili konu var ya...ben bi ara baya okumuştum sana özet geçeyim:taktıranlar memnundu..zaten kimsede 900 tl verdim ama arabam çok yakıyor demez.yöneticilerden hakan abi var.o lpg yi sağlamlık açısından tavsiye ediyor.hani lpg tankı korkutucu oluyor ya bazıları için...ama polo da lpg alırsan üstünden hiç inmessin gibime geliyor..bende 1.33 motor yaris var ve uzun bir süre lpg düşünmüyorum.1000 motorlarda lpg taktıranlar var,1300 lerde de var.genel bir yokuşta çekiş farkından bahsediyolardı,bazıları sollamalarda fark hissetmedim diyordu.ama kişisel görüşüm:aracın nasıl olursa ona göre kullancaksın o yüzden bi fark yapmaz sana..yani performanslı bi araç alırsan ona göre sollamaya çaıkarsın ona göre köşeden kafayı uzatır kaçarsın yok zor hızlanan bi araban olursa da yine ona göre kullanırsın...sahibinden .com u da araştır orda da sağlam arabalar oluyor..