0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla bak abi senin bütçeni hatırlamıyorum ama
Bütçe 38 maksimum 38 di ama izinli olmam, müdür yardımcılığının düşmesi, izinde ve ramazanda bol keseden yiyince, bakıcı parası ve kirada artınca bütçe açığı veridik şimdi maksimum sıksam 37 çıkar Çıkarmı acaba Olmazsa 36,500 diyelim bari.
Arada mola vermek iyidir Ben zaten kaynamıyacağını biliyorum. Özcan yapmaz öyle şey Özcan'ım bulursan merso bul. Hoppaaa nerden çıktıları duyuyorum Şöyle E200 Komprossör Avantgarde E2 paket. 99- 2001 model dicem ama 2001 ler nedense 50.000 den başlay Hiç değil kralı sürüyom derim.
Uşağum 600 km sonra aracın 135 bin bakımı var.Onu yapıp sana vereyim Passat'ı.Ne dersin ?Yalnız araba şu anda biraz kirli.20 TL yıkama masrafın olur
Ağbi ona lpg atamıyon. Ben benziniyle baş edemem. Aslında takılıyomuş ama 2 devre kadar benzin yiyomuş ondan sonra lpg basayım dersen gene benzine geçiyomuş 4000 devirlerde filanöyle tuhaf bi sistem yapabiliyorlarmış. Benzin emmeyi kesemiyorlamış araçtan
hiç kaçırma derim ))sanırsam özcanın aracı 2.0 motor... makam aracı haltetmiş )))
şarzım bitti.
Örtmen yesin seni hee Bu gün konuşurken şarzım bitti. Aslında önce uyarı verdi ama akabinde şak kapandı. Takdım aradım seni açmadın. Kusura bakma. Sonra kapatıp takdım şarza, çocuklara bayramlık almaya çıktık. Sizin araç 2.0 mıydı Özcan? 2.0 FSİ mi? Onun linkini versene bi daha yayındaysa sahibinden de
Ozcan abi sende 206 mi var passatmi? yoksa baska bisey mi anlamadim gitti??
İnşallah seni tanımak nasip olur.Karşılıklı oturup çay kahve içmek nasip olur.
Seçkin 206'da var Passat'ta var.Allah'a şükürler olsun var bir şeyler.....
125000 eski kasa passat'a 37000 vermek