0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O resmi fark etmedim kusura bakma
Arkadaşlar güzel fikirleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkürler. Aslında seçenek çok olunca kafam karışmadı değil. Ama karar verdim ve bu aşağıdakilerden biri olucak inşallah Aısıl mesela nerden bulacağım
Hangi corolla Hb o janttan yokki sanki.Yan yana gelseler aynı renk Hb aradaki farkı bulmak zor
Anladığım kadarı ile Melik abi birazda rally havası katmak istiyor.Bende bu havayı yakalamak için oralardan alıntı yaptım.Genelde Rally araçlarında kullanılan (Subaru,Mıtsubıshı) ve Melik abi gibi yapmak isteyenlerin tercihi olan 5 kolu sarı jantları tercih ettim.Renk dengesini de Rally araçlardaki tema renk belirleyerek yaptım.Melik abinin kafasında tavanı siyaha kaplatmak vardı bende tavanı,farları ve kanat ortasını siyah yaptım.Bir süreklilik sağladım.Sonrada yanlara rütüşlarla Araca daha sportif ve profesyonellik katması için jantların renginin tonunda dokunuşlar yaptım.Elimde tek bir örnek vardı.Jantları fazla uyduramadım kusura bakmayın hatalar için.Trafikte bilimsel olarak ta söylenen gri ve bu tür renk araçların görünürlüklerinin az olmasından dolayı sarı rengi kullandım.Çünkü aksesuarlar kendini gösteriyor ve arabanın rengi ile bir süreklilik kazanıyor.Sarıyı mesela kırmızıda veya beyazda bu kadar iyi katmanlaşmasını sağlayamazdım.