0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Volkan bey öncelikle hoş geldiniz. Bende ocak ayında yeni bir araç aldım, arkaşımla birlikte eş zamanlı aldık.Arabamı sonax ta yıkatıyorum onada banada tavsiye ettiler. ben yaptırmadım çok pahalı istediler rakamı neyse o yaptırdı fakat şimdi iyiki ben yaptırmamışım diyorum. çünkü arkadaşımın arabasının üzerindeki korumalar pul pul dökülüyor. alt tamponunu görmek bile istemezsiniz. Onun yerine arabamı sık sık yıkatmaya çalışıyorum. ağaçlardan, kuşlardan ve elektrik direklerinden uzak yerlere koymaya gayret ediyorum. Bir de Çoşkunun tavsiyesine uyup arada bir araba temizken poronto toz savarla silerek parlatıyorum pırıl pırıl oluyor. Bunlar benim şahsi görüşüm, bence yaptırmayın.[/quote]Merhaba Yasemin Hanım;Görüşlrini için teşekkürler. Pronto ilginc br yaklaşım deneyeceğim bende.
En iyisi Ziebart diyebilirim. Bugüne kadar 4 araci yaptirdim ve en iyileri Ziebart ama fiyatlarini artirdilar. Artik sacma sapan fiyatlari var. 140 dolara yapilan bakimi 400 dolara yapiyorlar.[/quote]Ziebart fiyatlkarı arttırdı ama eski arabaları götürdüğünüz yere götürürsenız dehşet ındırım yapıyorlar. Ses yalıtım + Boya Koruma + iç vinil koruma(komple) = 600 YTL / 7 taksit Sonax ne kadar bilmiyorum acıkcası..
Aslında Turtle marka alıp kendin yapacaksın. Amerikalılar bu işi iyi yapıyor, adamlar araba delisi ne de olsa.Daha önce Turtle kullanmadım, bir tane pastasını almıştım, aldığımda donmuştu, atmak zorunda kalmıştım. Donmamış olanı nerden bulunur bilemem. Sonra Sonax pasta almak zorunda kaldım (adamlar monopoli kurmuşlar zaten Türk piyasasında), uygulaması falan çok kolay. İki kişi hiç aletsiz falan, kol gücüyle 15-20 dakkada tüm arabayı yapabiliyorsun.[/quote]turtle carrefourda satılıyor.birçok çeşidi mevcut.ben de kendi aracımda turtle ile, aldığım ufak polisaj mak. ile yaptım; memnun kaldım..fakat satan kişi makine ile değil de üstüpü kullanarak elinizle yapın dedi ama ben kolay olanı tercih ettim tavsiye ederim..gereksiz paralar vermeyin derim..
Çok haklısınız fazla masrafa gerek yok Allah obur tarafta sorar hesabını Pasta cila gayet guzel çıkarıyor lekeleri once ıslak bi bezle cizikleri silin daha sonra pamuk ve past cila ile uzerlerinden geçin daha sonra ise tekrar ıslak bezle silin geriye 586 ytl cebinizde kalıyor [/quote]586 ytl cepte kalıyor evet heheh süper bı yaklaşım.
Arkadaşlar dünya malı dünyada kalır. Takmayın bu kadar o koruma bu koruma. Mertol ün dediği gibi o fiyata adamlar kendilerini korumaya alıyolar. Bi teneke parçası için değmez. Ha araçlarımız hele hele biz erkekler için her şeyimiz ama bu kadar masraf yapacak paranız varsa gidin 2-3 aileye 600 ytl ye 1 aylık erzaklarını alın sevaba girin, kendinizi cehennem azabına karşı korumaya almış olursunuz. Yazık ya o paralara. "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" demiş sevgili peygamberimiz. O kadar aç fakir insan varken 600 ytl yi 6 ay bilemedin 1 yıl için havaya atmaya ne gerenk var. Çizikmi oluştu Alperin dediği gibi bi pamuk bi kutu pasta cila işinizi görür. Boyamı çıktı 100 gr boya yaptırın 10 ytl ye parğanızla yada 0 numara fırça ile sürün çiziğin üsütne bi pasta çekin bitti. Ben böyle yapıyorum.[/quote]katılıyorum,doğru cidden. bunlara gelene kadar çok şey var üzerinde durmamız gereken.en güzeli alın bi cila,bi de cilalı şampuan... boşverin fazla masrafı arkadaşlar.ben öyle yapıyorum uzun zamandır.cilalı şampuan ve süngerle yıkıyorum aracı.üzerinden yağmur suyu vs... kayıp gidiyor.diğerleri para tuzağı boşverin:)))