0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet benim aracım da ateşkırmızısı makyajlanmamış kasa böyle bir spoiler tasarlıyorum ama aracın 3.stop lambasını kapatmaması kaydıyla orjinali de fena durmuyor ama ısrarla söylediğim gibi 400lira çok para.Hız sabitleyiciyi bile 350TLye takıyorlar
Kendinizi lütfen tanışma bölümünde tanıtın.Ateş kırmızısı derken..Yeni kasada farklı bir kırmızı mı kullanıldı?Resim olursa çok iyi olur.
evet ya yni bi kırmızıları var onlardanha birde bnden sana tavsiye hic burda oyalanma kardeş git parcacıların oraya felan orda en kralını bulursun illa toyota olmasına gerek yok toyotadan da boyle minik kutularda boya satılıyor 20tl ye arabanın orjinal rengi renk koduna göre bide ondan al en kralı olurr... ben su an keşke o minik spoilerdan almasaydım diyorum şimdiye öbüründen alırdım kanat tarzı
Yoksa zze112 kırmızısından mı? Abi bu kırmızıyı görmem lazım benim için büyük bir umut.
Arkadaşlar benim toyotada renk kodu(pant) Z51 olarak gözüküyor,telefonla birkaç çekim yaptım ama yardımcı olabilsem ne mutlu.Sahibindendeki linkleri daha önce ben de kontrol etmiştim lakin ben birebir görüşerek Adana'da yaptırabilirmiyim diyorum,son çare sahibindene kalacak gibiyiz,zira ben servise 400tl verme niyetlisi değilim.
hakkaten rengi çok güzel.
güzel renk çok güzel uymuş
erhan kardeşim aracımın üzerindeki spoyleri istersen boyasız olarak 150 liraya sana temin edebilirim özel kendi imalatımızdır başka yerde bulamazsın kalıbı bendedir ayrıca foto yollayabilirim daha detaylı olarak.