Gönderen Konu: Adana'da Spoiler yaptırabilir miyiz?  (Okunma sayısı 4761 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Adana'da Spoiler yaptırabilir miyiz?
« : Temmuz 28, 2010, 09:40:21 »
Merhaba 2009 Corollam için bagaj spoileri yaptırmak istiyorum çunki küçücük plastik parçasına 400tl istiyor servis.Sahibinden de spoiler yapan firmaların ilanları mevcut ama ben birebir deneyerek belki orjinalinden farklı bir spoiler yaptırmak istiyorum .Farklı bir spoiler olmasa da orjinaline 400TL gibi faiş bir rakkamın verilmemesi taraftarıyım.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Adana'da Spoiler yaptırabilir miyiz?
« : Temmuz 28, 2010, 09:40:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ynt: Adana'da Spoiler yaptırabilir miyiz?
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2010, 11:59:59 »
kardeş bi bildigim yok ben orjinal taktırdım adanada ama su anki aklım olsa bu fotodakini tavsiye ederdim aracın ne renk senin arac ?? ama arastırcan senn adına bakalım ama cıkma bulabilirsen rhat edersin fiat acısından :D

bak dedigim spoilerde bu bnce bunu taktır:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2010, 13:26:54 »
Evet benim aracım da ateşkırmızısı makyajlanmamış kasa böyle bir spoiler tasarlıyorum ama aracın 3.stop lambasını kapatmaması kaydıyla orjinali de fena durmuyor ama ısrarla söylediğim gibi 400lira çok para.Hız sabitleyiciyi bile 350TLye takıyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2010, 13:33:14 »
3ncu stobu kapatmaz arkadaki araba altından gorurde ki olmadı zaten spoilerede yaparsan hemde en kralı ledlisinden oda olmadı orjinali söker yni spoilere yaparsın ama tanıdıgım usta yok bi fiberci biliyorum ama tekne fibercisi onunda pek ucuza mal olucagını zannetmiyorum boyası montajı 250-300 den aşağı olmaz herhalde :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 28, 2010, 13:37:28 »
Evet benim aracım da ateşkırmızısı makyajlanmamış kasa böyle bir spoiler tasarlıyorum ama aracın 3.stop lambasını kapatmaması kaydıyla orjinali de fena durmuyor ama ısrarla söylediğim gibi 400lira çok para.Hız sabitleyiciyi bile 350TLye takıyorlar
Kendinizi lütfen tanışma bölümünde tanıtın.
Ateş kırmızısı derken..Yeni kasada farklı bir kırmızı mı kullanıldı?Resim olursa çok iyi olur.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Temmuz 28, 2010, 13:43:51 »
Kendinizi lütfen tanışma bölümünde tanıtın.
Ateş kırmızısı derken..Yeni kasada farklı bir kırmızı mı kullanıldı?Resim olursa çok iyi olur.

evet ya yni bi kırmızıları var onlardan

ha birde bnden sana tavsiye hic burda oyalanma kardeş git parcacıların oraya felan orda en kralını bulursun illa toyota olmasına gerek yok toyotadan da boyle minik kutularda boya satılıyor 20tl ye arabanın orjinal rengi renk koduna göre bide ondan al en kralı olurr... ben su an keşke o minik spoilerdan almasaydım diyorum şimdiye öbüründen alırdım kanat tarzı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #6 : Temmuz 28, 2010, 14:23:50 »
adana... spoilerin babasını bile yaparlar... türkiyede en iyi eksoz takılan yerde spoilerimi yapamıyacaklar :D olmadı gelin mersine burda bile yaptırırız :)
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 28, 2010, 14:58:01 »
Spider firmasının Corolla'ya uygun spoileri var, servisin taktığı spoiler ile şekil olarak nerdeyse aynı, ve fiyat 200 TL altında.
Ben taktırdım, bu konuya bir göz atın.
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/spider-marka-corolla-spoyler-siparis-ettim/msg263083/#msg263083

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 28, 2010, 15:04:48 »
evet ya yni bi kırmızıları var onlardan

ha birde bnden sana tavsiye hic burda oyalanma kardeş git parcacıların oraya felan orda en kralını bulursun illa toyota olmasına gerek yok toyotadan da boyle minik kutularda boya satılıyor 20tl ye arabanın orjinal rengi renk koduna göre bide ondan al en kralı olurr... ben su an keşke o minik spoilerdan almasaydım diyorum şimdiye öbüründen alırdım kanat tarzı

Yoksa zze112 kırmızısından mı? Abi bu kırmızıyı görmem lazım benim için büyük bir umut.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 28, 2010, 15:56:39 »
Yoksa zze112 kırmızısından mı? Abi bu kırmızıyı görmem lazım benim için büyük bir umut.
Aracın renk kodunu iş çıkışı not alıp akşam itibariyle ekleyeceğim.Biraz avuntu olsun diye Ferrari kırmızısı diyorum,aracım Class  sis lambaları yok ve önden hafif aşağı açıyla bakılınca andırmıyor da değil doğrusu ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #11 : Temmuz 28, 2010, 18:28:44 »
abi biras inceleynce daha ucuzlarıda var buyur bak en iyisi bunlar bnce en fazla gidecek boya ucretide 10 a felan yaptırırsın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-toyota-corolla-yeni-kasa-anatomik-spoiler-sem-tuning-mustafa/detay?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 29, 2010, 10:24:03 »
Arkadaşlar benim toyotada renk kodu(pant) Z51 olarak gözüküyor,telefonla birkaç çekim yaptım ama yardımcı olabilsem ne mutlu.Sahibindendeki linkleri daha önce ben de kontrol etmiştim lakin ben birebir görüşerek Adana'da yaptırabilirmiyim diyorum,son çare sahibindene kalacak gibiyiz,zira ben servise 400tl verme niyetlisi değilim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Temmuz 29, 2010, 13:43:40 »
abi o zaman dedigim gibi bu kazalı araclar var ya mesela havalimanını gecince yol uzernde veya hurdacılar orada sapasaglamını bulursun arac mesela önden darbe almış ön rezil pert arka bagaj ama taş gibi duruyor onlardan alabilirsin hemde en fazla 30-40 kagıdın gider BENCE :) boyasıda 30-40 kagıda aldıktan sonra boyası isterse 50 kagıt olsun :P :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 29, 2010, 13:52:27 »
Arkadaşlar benim toyotada renk kodu(pant) Z51 olarak gözüküyor,telefonla birkaç çekim yaptım ama yardımcı olabilsem ne mutlu.Sahibindendeki linkleri daha önce ben de kontrol etmiştim lakin ben birebir görüşerek Adana'da yaptırabilirmiyim diyorum,son çare sahibindene kalacak gibiyiz,zira ben servise 400tl verme niyetlisi değilim.

güzel renk çok güzel uymuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #15 : Temmuz 30, 2010, 18:51:14 »
erhan kardeşim aracımın üzerindeki spoyleri istersen boyasız olarak 150 liraya sana temin edebilirim özel kendi imalatımızdır başka yerde bulamazsın kalıbı bendedir ayrıca foto yollayabilirim daha detaylı olarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 30, 2010, 22:10:17 »
hakkaten rengi çok güzel.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Temmuz 30, 2010, 22:53:36 »
hakkaten rengi çok güzel.
güzel renk çok güzel uymuş

hocam böyle diyenler birde plazaya ugrayın maviside muthiş gördüm ona elegant modelinde 5 bacak yonlu yani ileriye dogru felan tarzı bi jant koymuşlar oda cok guzel tabi abicim kırmızını laf yok kazasız belasız binmen dileğiyle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 31, 2010, 18:10:43 »
erhan kardeşim aracımın üzerindeki spoyleri istersen boyasız olarak 150 liraya sana temin edebilirim özel kendi imalatımızdır başka yerde bulamazsın kalıbı bendedir ayrıca foto yollayabilirim daha detaylı olarak.

keşke ayrıntılı resimleri paylaşsanız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #19 : Ağustos 01, 2010, 09:14:30 »